Nu te speria! Poate a avut un fel de indigestie, din cauza asta cainii mananca iarba, ca sa se regleza la stomac. Dar in caz de ceva il poti duce la veterinar...
Mergi urgent la vet si cerei sa-ti faca testul de parvoviroza, mai ales daca are sub 6luni,asta este o boala fatala, se ia usor si putini caini scapa de ea, doar daca e depistata la timp, dupa un tratament greu pentru ea si costisitor pentru voi are sanse sa se faca bine. De obicei, puii pana in 4 luni iau boala asta, mai ales cei nevaccinati sau cei care nu au fost tinuti in casa pana la terminarea schemei de vaccinare.
Sa-ti explic asa (aha! aha! tusete).
Deci catelului tau ii este rau deoarece caini mananca iarba doar cand au greata la stomac. Dar ei nu mananca orice iarba murdara, sunt unele speciale care il ajuta la stomac.
Cam atat am avut de spus. PSSSS! Terminat!
Mergi la vet si cere testul, e in jur de 50lei. poate medicul va spune ca nu e nevoie,dar eu zic sa insisti ca sa stai linistita, sunt multi medici care spun ca e din cauza alimentatie, ca ia picat ceva prost la stomac etc si abia cand e foarte tarziu iti spune ca are parvo. are ped cainele? daca nu, nu stii cat de pur e, cu toate ca seamana cu nu stiu ce rasa...
A mancat ceva neconvenabil si cand a mancat iarba, stomacul ei s`a iritat provocand vomatul chestiilor ce nu i`au picat bine.
Pai eu iti propun sa iti duci catelusa la veterinar si el o sa-ti spuna ce are.
Cainii simt cand mor si vor sa fie lasati singuri. Unii pleaca de acasa si se ascund.Scuze ca iti dau vestea asta.Dar poate ca ma insel, poate doar se simte rau si o doare capul, de asta mananca iarba.Cel mai bine ar fi sa mergi la un veterinar.
A mancat iarba deoarece are indigestie...si cainelui meu i s-a intamplat dar nu statea jos tot timpul ...se apleca, manva iarba si mergea in treaba lui! trebuie sa te duci la veterinar URGENT!
WOW! Nu stiam ca cainele tau "se apleca" si manevra iarba .
Manca!