Ama, sunt eu, Carly, cea mai buna prietena a ta! CUNOSC EU UN VETERINAR CARE IMI TRATEAZA CATELUSUL! Suna-ma, si iti voi spune mai multe
Amy, ori duci catelusa la veterinar, ori chemi un veterinar acasa. Nu poti s-o tratezi dupa ureche sau cu leacuri babesti. Azi!
Saracuta de ea, duo urgent la un veterinar pentru ca daca o tratezi tu e posibil sa nu mearga si o sa i se inrautateasca situatia... dupa cum ai zis ca are pielea iritata si i-a cazut blanita e posibil sa aiba raie(doar poate dar nu e exclus). Mergi astazi cu ea de urgenta chiar daca nu ii place in masina nu ai de ales mai importanta e sanatatea ei decat restul. Si eu iubesc foarte mult animalele de orice tip si ii doresc tot binele din lume lui Maya si insanatosire grabica, bafta si tie
Cheama un veterinar, o sa iti spuna veterinarul care e problema, sa nu faci nimic dupa capul tau. Apropo, in orasul tau e vara?
S-ar putea sa fie o boala poate are raie.Si eu cu pitbulu meu am patit asta dar el se scarpina incontinu dupa ce l-am dus la veterinar eu facut o injectie si eu dat niste boabe.Eu zic ca are raie astea cam ar fi siptomele raiei.Mai bine o duci la veterinar el va sti mai bine cum sa faci cu ea si ce sa ii dai
Salll
Sanatate la catelusa!
Du-te la veterinar! sa nu cumva sa i se intample altele.ii urez catelusei insanatosire!
Nu ai ce face decat sa o duci la veterinar, trebuie bagata urgent pe perfuzii, cred ca i-ar placea mai mult sa mearga cu masina decat sa moara, sau poti chema un veterniar la tine acasa, dar s-ar putea sa te coste mai mult. Inteleg ca este costisitor sa te ocupi de o astfel de problema, dar nu ii dau sanse cainelui tau fara veterinar.
Nu are reie, e vaccinata contra raie.Da trebuie sa stiu ce are, de cand a murit catelusul ei e asa...
Pai i-am facut vaccin contra raie, si zilnic ii dam pastile recomandate de veterinar, da am obs ca ii creste blanita dar e foarte suparata, am vazut ca e asa de cand cineva ia omorat puiul.