Iubeste-o. Ai grija de ea. Ii e frica de cei din jur. Zi-le sa se joace cu ea si sa o iubeasca mult. Catelusii au nevoie de multa dragoste. Am si eu un bichonel si cand e cu mama plange asa de tare... si cand sta cu mine alearga si se joaca. O sa fie bine. Sunt foarte sensibili si emotionali.
O iubesc, am grija de ea...dar de ce sa ii fie frica de cei din jur? Parintii mei mereu se joaca cu ea si asa se bucura cand ii vede, ultimele 2 zile am fost tot plecata, numai seara veneam acasa si ea ramanea singura si ma gandeam ca de aia, dar a mai ramas nu stiu ce sa spun...
Al meu are 2 luni si putin. De obicei ne uitam la televizor si statea linistit dar astazi i.am pus muzica de Elvis Presley si a inceput sa tremure și sa o ia la fuga si a alergat speriat la usa si a inceput sa schelalaie acolo. M.am speriat dar apoi am realizat ca era o voce străină pe care nu o recunostea. Nu poti stii ce e in mintea lor. Daca zici ca nu are nimic medical e bine. Daca nu are diaree, nici nu vomita e bine. Tremuratul sau spasmele burticii pot fii de la un aliment care nu i.a priit sau poate avea viermișori intestinati iar in cazul asta trebuie făcută deparazitare interna. Eu am fost la niște doctori cu el ca i se zbatea burta si au spus ca organismul lor este foarte sensibil si ca ei asa fac. Tremura, au spasme, li se zbate corpul... si au zis ca e normal la varsta asta, pana într.un an, ca e ok, caci cresc si ca de la mancarica fac asa si pentru ca sunt prea alintati. Oricum numai bine! Sper sa se rezolve cumva. Sunt ca si copiii mici. Eu cand eram mica si ma bucuram tremuram foarte foarte tare. Poate la fel si cu ei. Numai bine!
Ea are 3 ani...acuma e bine doarme, cine stie maine.Multumesc!
Da, dar daca o sa-ti spun de ce facea asa, o sa razi. Era murdar la fund, si de asta tremura el.
Ce frumos ar fi sa fie asa...dar nu...nu stiu ce are
Poti sa-mi spui cam cate luni are si de unde ai luat-o? Mie mi s-a intamplat, odata, ca a doua zi dupa ce am cumparat un bichon de la PetShop sa ''dea ortul popii'' pentru ca, desi in carneul de sanatate aparea ca avand toate vaccinurile, insa s-a adeverit a nu fi asa. :/
Am luat-o acum 3 ani de la un domn.Ea nu era vaccinata atunci ca am luat-o cu o zi inainte sa ii faca vaccinul si l-am facut eu.
Daca vrei poti sa iti cumperi inca un bichon de preferat de sex diferit ca sa fii sigur ca se inteleg si asa o sa aiba si el cu cine sa se joace si sa stea cand nu mai e nimeni acasa.Dar sa stii ca o sa dureze nitel sa se acomodeze unul cu altul daca spui ca e asa de timid dar tu sa ai grija sa ii inveti sa stea cu celalalt si cel mai bine ar fi daca le-ai face un patut unde sa doarme amandoi asa o sa se acomodeze mai repede si o sa se simta in siguranta.EU cred ca din cauza ca nu a socializat cu alte persoane sau alti caini cand a fost pui e asa de fricos. Sper sa isi revina mult noroc!
Nu e fricoasa.Nu cred ca ai inteles . Acuma si-a revenit, a avut doar o perioada in care simtea nevoia sa fie doar cu mine. Ea s-a jucat de mica cu cateii vecinilor, deci a socializat de mica atat cu persoane cat si cu catei.