| Bquna a întrebat:

Ajutor! Mama mea i-a dat toată pipeta de antideparazitare la pisică și acum tremură, are spume la gură, nu poate să meargă, are convulsii extrem de agresive, tremură continuu și zgomotos... Am citit pe internet că se poate muri de la așa ceva, eu am fost plecată și nu am știut că mama i-a dat toată pipeta pisicii. Laptele ajută? Stăm la sat, nu avem mașină ca să ajungem la o farmacie veterinară sau la vreun cabinet, plus că nici nu avem posibilități financiare, stăm cam prost cu banii... Și înainte de a sări cu gura că de ce mai avem pisică dacă nu avem bani, gândiți-vă că nu ajută cu nimic pe nimeni dacă aruncați cu răutăți. Ajutor! Nu mai suport să o văd așa, îmi vine să mor si eu odată cu ea, vreau să fie bine! Ajutor!

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Mama ta nu stie sa citeasca instructiunile? Din pacate nu mai aveti ce face. Laptele nu e miraculos, dar poti incerca, nu ai nimic de pierdut. Insa si eu cred ca va muri. Data viitoare ocupa-te tu de animale, daca mamei tale nu ii pasa.

| LoveSleep a răspuns:

O, nu, saraca pisica. N-o s-o poti inlocui niciodata!
Stai, sunt 430.402.700 in Romania pe toate strazile.

| anonim3247 a răspuns:

Dacă are spume la gură sunt semne ca de otrăvire.

| anonim3247 a răspuns:

Să o pui pe o cârpă într-un loc ferit și acolo va muri.

| c4nd4leante a răspuns:

Nu mai ai ce sa-i faci, pune-o pe o cârpă sau ceva vechi daca ai si las-o acolo sa moara. sad

| VelicanEmilia a răspuns:

Stai, ce? Cum i-a administrat-o mama ta? Sper ca nu pe cale orala. Din cate stiu, acea pipeta se pune la ceafa, ca pisica sa nu poata sa se linga acolo.
Incearca cu lapte. Din cate stiam laptele taie efectul otravii.
Aveam o vecina, avea un caine lup care i-a fost otravit si cu lapte l-a salvat.
Era mai bine daca aveai nr veterinarului, el stia ce e de facut...
Chiar imi pare rau de pisicuta ta.
Mama ta ar fi trebuit sa citeasca modul de folosire.