| FloareaLotusuluiAlb a întrebat:

Ajutor parintii mei nu ma lasa sa am o catelusa pentru ca am deja 4 cateluse 2 husky una nu stiu ce este si inca o catelusa chiuaua si nu ma mai lasa sa am o catelusa va rog ajutati-ma sa o conving va rog dau funda :'(

Răspuns Câştigător
| Cezar_Ciobanu_1967 a răspuns:

Părinților tăi să le spui,așa pe un ton mieros,dar numai și numai să-i prinzi în toane foarte bune,atunci să le spui,că vrei să le faci o mare surpriză, pentru că sunt părinții tăi și merită din plin! părinții tăi or să spună ia uimeștene scumpa mea, la care tu ai să-i iei de mănă frumușel și o să le spui că familia noastră se va mai mări cu un membru și acel membru este un nou și ultim cățeluș din familia voastră! ai să vezi că o să meargă! eu nu vreau fundița ta, dar am o mare rugăminte! te rog frumos să mă anunți și pe mine ce ai făcut cu acel cățeluș, l-ai primit și pe el în casă sau nu!? o zi frumoasă și mult succes! să faci așa cum te-am învățat! da?!

33 răspunsuri:
| FloareaLotusuluiAlb explică (pentru Cezar_Ciobanu_1967):

Cezar_Cobanu_1967 da parintii mei au fost de acornd sa imi ia o catelusa din rasa Terrier o ingrijesc foarte mult si dorm cu ea i-am pus numele Taffy e cea mai draguta catelusa din cate am vazut le multumesc foarte mult parintilor si mai ales tia pentru ca m-ai ajutat ♥♥♥

| Cezar_Ciobanu_1967 a răspuns:

Ce frumos! Superb! Ai văzut,ce părinți de treabă ai,pentru că și tu ești un copil bun, cu suflet de aur iar părinții tăi, au vrut să-ți facă această minunată bucurie! Eu vă doresc să fiți sănătoși și să vă bucurați împreună de toți cățeii pe care îi aveți, iar mezina venită, lăngă frățiorii ei dragi cred că este o răsfățată! încă o dată vă doresc să vă bucurați de ei! sănătate la toată familia!

| FloareaLotusuluiAlb explică (pentru anonim_4396):

Chiar daca ai raspuns de mult iti spun si acum ca menajera nu are copii si nici sot :p si sta cu noi asa ca...