Spuma care a facut-o la gura este din cauza pastilelor, nu ai de ce sa-ti faci griji, am si eu pisica si la fel am patit cand i-am dat pastile, iar in legatura cu mancatul... este foarte posibil sa aiba gheme de blana ( care o sa le vomite singur la un moment dat ), daca ai de unde iti recomand sa-i cumperi 1 kg de mancare uscata ( graunte deala ) contra ghemelor de blana, isi fac efectul repede te asigur si nu costa mult ( 30 de lei maxim ). Toate astea ti le zic din experienta
Trebuie neaparat sa il duci la veterinar, iar daca nu poti tu, roagă un prieten sa te duca.
Incearca sa-l bagi in gura pisicii lapte sau smantana, taie otrava ingerata daca este posibil, oricum totusi trebuie bagat poate ca o sa se faca bine! Daca nu, du-l urgent la medicul veterinar roaga pe cineva sa va duca cumasina sau cheama-l la domiciliu prin telefon! Iar in privinta banilor spune-i sa nu-si faca grija, sa mai vina medicul veterinar la un control sa-l vada cum se simte pisica si atunci poti sa-i dai banii!
Bună! Sa nu îi dai lapte k se înmulțesc, trebuie sa îl duci neapărat la veterinar dacă nu mănâncă se poate deshidrata nu știu. ..imprumutate de la cineva dacă vrei sa îl mai ai