| Pufarinee a întrebat:

Ajutor TPU! Am gasit un caine pierdut! Miroase frumos,e pufos, Are o zgarda cu un caine.
Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| AllmaGirl a răspuns:

Fa ce face toata lumea, fa-i o poza si pune anunturi cu "Gasit caine". Inca ceva, multi stapani de caine scriu numarul de telefon pe zgarda ca in cazul in care pierd cainele sa fie usor gasit. Scoate zgarda si cerceteaz-o, poate ai noroc si scrie cevahappy Daca dupa o perioada mai lunga nu vezi anunt cu pierdut caine sau stapanul inseamna ca e abandonat si il poti da spre adoptie

9 răspunsuri:
| Blackwoman27 a răspuns:

Da'mi'l miee puppy dog eyes imi plac catzeiii love struck sa ma joc cu ei smugsmug

| iulianr a răspuns:

Anunta politia pentru a-i gasi stapanul sau da anunt prin ziar/internet/radio ca l-ai gasit, iar poate stapanul va veni sa il ia.

| Bєshka a răspuns:

Daca vrei il pastrezi sau daca nu il duci la politie si le zici sa-i caute stapanul.

| HεεЌεЯε a răspuns:

Faci afisuri cu cainele si le pui prin cartier pe acolo cat crezi tu si zici ca ai gasit caine si poza lui si nr. strazi tot ca sa va poate gasi sa isi ia cainele asa cred eu...

| LiliJB a răspuns:

Salut! Cea mai corecta decizie este sa ii cauti stapanul.Stapanilor sigur le este dor de caine.Pa! O seara placuta!

| Allexandrascumpika17 a răspuns:

Pune afise si daca vezi ca nimeni nu te contacteaza tinel tu da pana atunci ingrijestel!happy

| Lleisha a răspuns:

Fa-i o poza cainelui si lipeste afise peste tot. Poate stapanii vor vedea afisul si o sa vina sa isi ia cainele. Daca nu, reclama la politie si astfel se vor gasi stapanii. Sigur iti vor fi recunoscatori pentru fapta buna pe care ai facut-o.

| Mihai_Dana_Maria_1984 a răspuns:

Ce fel de caine e? dc vrei il iau eu

| Turiya_Satsang_1982 a răspuns:

Http://www.facebook.com/groups/lost.found.pets/

E grupul national de pierderi si gasiri pets.
(Ce Politie? vrei sa rada aia bine de tine si sa-l indese in ceva boxa la hingheri?!)

Întrebări similare