| HarleyQuinn a întrebat:

AJUTOR TPU!
Hamsterul unei prietene și-a ros lăbuțele, sunt pline de sânge și nu mai are blăniță pe piciorușe și are blana udă. Mama ei este acolo, dar nu vrea să facă nimic. Ce poate să facă?

3 răspunsuri:
| DennK a răspuns:

Saracutul. Cat de prost sa fi fost sa-si roada labele, nu l-a durut, n-a simtit? Daca el nu a simtit pai bucurati-va, inseamna ca nu-l doare. Duceti-l la veterinar.

| Kriss96 a răspuns:

Nu am inteles o chestie. Care mama e acolo si nu face nimic? A hamsterului sau a prietenei tale?
Stiu ca suna aiurea dar e important sa-mi raspunzi la intrebare! Iti explic si de ce.
Daca te referi la mama hamsterului se poate sa-l fi batut ea pe hamsteric. Atunci solutia ar fi separarea imediata.
In cazul in care prietena ta l-a vazut rozandu-si labutele, iar hamsterul este singur in cusca cel mai probabil e vorba de o iritatie. Pentru asta cel mai bine ar fi sa mearga la veterinar.
Nu trebuie neaparat sa ia hamsterul. E mai greu asa, mai ales ca e frig. Poate sa-i explice veterinarului sau eventual sa faca o poza la labute. Si veterinarul ii va recomanda ce sa faca. In cel mai rau caz o crema cu care sa-l dea.

| Dan_Cezar_1905 a răspuns:

Incearca sa ii separi, femelele devin agresive in prezenta masculilor si mai mult ca sigur ranile sa fie facute de femela. Ea ataca extremitatile masculului, cum ar fi labutele, urechile si botul. Blana uda este cauza unei posibile infectii. Daca vor fi separati, o sa-si revina dupa o perioada. ( va sta mai mult ascuns in casuta )