Buna.
Perioada de gestatie la pisici variaza de la 57 la 69 de zile, deci pisica ta depaseste cam cu mult, sfatul meu e sa te duci la un medic veterinar cu pisica sa nu aibe complicatii si sa nu poate fata.
Consultul e 10 lei, daca nu ai medicul veterinar al tau. Daca ei medic veterinar, adica acea pisica are carnet de sanatate, consultul e gratis. Ai grija ca acele complicatii poate sa fie si fatale. Dar de curiozitate ai fost sa vezi cat costa? eu cred ca nu. Sunt medici veterinari care iti consulta si gratuit animalul, chiar daca nu ai fost niciodata la ei. Daca ai dorit un animal de comanie, atunci ingrijeste-l, daca nu iti pasa de el si nu misti niciun deget pentru el ( nici macar nu te interesezi cat costa un consult), atunci doneaza-l, sunt oameni care chiar iubesc animalele si fac totul pentru ele, nu doar le tin ca bibelou si daca se intampla ceva cu el, stau cu mainile in san si asteapta.
Un consult 10 lei?! nu e adevarat am sunat la multi medici veterinari si mi-au spus ca o consultatie e 80 -100 lei si carnetul de sanatate costa o gramada! Cand am luatoam salvat-o din ghearele unui dulau si burtica toata a fost sfasiata am pansato acasa i-am dat vitamine mancare caldura si si-a revenit! Oricum din cate vad si mamica si puii ei sunt foarte vene cred ca va fata maine sau poimaine! de ce nu ar fata?! doar eu am pipait-o si ii simt tare vioi (nu se pune problema sa fi murit)si nu ma mai judeca fiindca nu ai acest drept!
Da, 10 lei. Am caine de 14 ani, stiu si eu cu ce se manaca a avea grija de un animal. carnetul e 5 lei, vaccinurile sunt 150 lei ( primul vaccin, apoi costa 50 lei urmatorii in fiecare an). Te asigur ca a depasit de mult luna de fatare si asta nu e un semn bun, iti spun din propria experienta, catelusa mea trebuia sa fete si nu a fatat la termen ( am avut un veterinar la prost de fel, si mi-a spus ca totul era in regula, nu era in regula, a fatat pui morti, putrezi de nu ii putea scoate, am dus-o de urgena la alt veterinar, veterinar care il am de 10 ani si consultatia, ca sa vezi e gratuita de fiecare data cand ma duc cu vreo problema, *consultatia, nu tratamentul!* si ma duc destul de desc acum ca e foarte batrana si se imbolnaveste foarte des). Eu as face orice pentru cainele meu, chiar orice, pentru ca e totul pentru mine si nu vreau sa o vad nicio clipa trista si ca sufera, de aceea te judec pentru ca tie greu sa te duci cu pisica la un veterinar, si nu e vorba de cost, ci de indiferenta, si saraca pisica nu are nicio vina.
Unu ti-am spus foarte clar puii ei nu sunt morti doar ii vad cum se misca prin burtica ei! Si despre veterinar bine ca e gratuit! am o ruda care are un caine si a zis ca la costat, 100 lei carnetul de sanatate, si vaccinu 100 de lei (de fiecare data)si chiar am sa te anunt cand o sa fete!
Ok cum spui tu, nu inteleg de ce nu te-ai dus personal sa vorbesti, nu sa suni, si e imposibil sa coste 100 lei consultul, atat am dat sa o operez pe cateusa mea de urgena la constanta, pentru inflamarea uterului din cauza puilor morti. Eu am sunat-o pe veterinarul meu de curiozitatea si a spus ca la ea e gratis consultul pentru cauze mai speciale ( si m-am referit la pisica ta), si mi-a spus ca pisica ta trebuie sa fete acum o luna, ca e risc sa intre in septicemie ca acolo poate sa existe si gaze, lichid si sa moara si pisica cu tot cu pui ( pui o sa putrezeasca). A specificat clar ca o gestatie la pisica tine 2 luni, ca nu e elefant si a spus ca esti inconstienta, si acum nu te mint cu nimic, acum 4 minunte am sunat, si mi-a spus ca nicaieri in tara nu consta consultul 100 de lei. Eu atat am avut sa iti spun, daca vrei sa ma asculti, nu doar pe mine dar si un medic veterinar, ok, daca nu, tot bine, mi-e mie mila de pisica, nu de alta si veterinarul s-a enervat, a spus ca s-a saturat de lume nesimtita si inconstienta ( 0752343570 e nr la veterinar, daca nu ma crezi, poti sa il suni).
Minti in ultimul hal baietre sau fata.am un shih-tzu de 6 luni consultul e gratuit am dus-o sa ii faca vaccin la facut de gratis doar vaccinul l-am platit.iar carnetul costa 3 lei verzi.carnetul nu costa o gramada desteptule.nu meriti pisica aia.eu am grija ca de ochii din cap de catelusa mea.
Am o pisica este gestanta si tot odată este in călduri.Ce trebuie sa fac si sa stiu ce este mai bine pentru ea
Angelindeed întreabă: