Offfff...probleme cu cainii. Si puiul meu este bolnav. Fa-ma sa inteleg, ce inseamna clisa? Slanina? Nu imi dau seama, scuza-ma.
Catelusa mea a mancat multa carne de porc, eu nu am fost acasa si nu am vazut ce a mancat, iar de 3 zile nu mananca, a inceput de ieri sa bea apa, azi a baut multa. In prima zi eu i-am dat apa calduta cu sare apoi a venit un farmacist si mi-a recomandat Triferment pisat si dizolvat in putina apa. Azi am continuat cu Triferment, numai ca m-am ingrijorat ca ea nu mananca deloc.Asa ca mi-a recomandat farmacistul vitamine pentru ca e foarte slabit, ulei pentru ca din cauza mancarii greu de digerat, saracuta nu s-a consipat, si alte pastile pentru digestie. Azi am gasit-o iar vomitand.Si eu sunt intr-o situatie foarte urata. Spune-mi cum se simte, tine-ma la curent.Sanatate puiului tau.
Da clisa = slanina
Mama mea i-a dat o pastila de digerare sa o ajute si vad ca a mers, se simte mai bine decat se simtea acum sper ca o sa ii treaca.
Cum se simte? A mea si-a revenit. Mananca acum.
Am dus- o ieri la veterinar ca nu se mai putea, a luat 2 injectii caci avea si febra iar acum si-a revenit complet
Ma bucur ca e bine!
Se pare ca nu si-a revenit....astazi a facut febra 39, 8 si arata foarte rau...eu si mama speram sa nu moara
Tocmai acum am vazut.Cum e? Ati mers la veterinar?
Multa sanatate!