Întrebare recomandată | LittleOwl a întrebat:

Ajutor va rog! Mama mi-a promis ca imi ia caine dar nu ma pot hotari, dog arlechin, ciobanesc de berna, bullmastif, ciobanesc gernam cu par lung, beagle sau jack russel? m-as descurca cu oricare dar nu pot alege, help me! please, dau funda

Răspuns Câştigător
| Palko_Csabi_1998 a răspuns:

Pai, depinde daca stai la casa sau la bloc. Daca stai la bloc atunci alege un caine mai mic de statura si care nu necesita foarte multa miscare. Daca stai la casa poti alege orice fel de caine vrei tu. Alege-l pe cel care crezi ca l-ai iubi cel mai mult si cel care nu ti-ar face probleme deloc. E alegerea ta..nimeni nu te poate influenta in legatura cu ea. Bafta

19 răspunsuri:
| T7uk a răspuns:

Jack Russel Terrier este foarte energic si trebuie sa ai mult timp in care sa il alergi ca sa nu iti faca praf casa, dar se merita ca te distrezi de minune cu el. Si din ce ai precizat eu as alege Ciobanescul German cu Par lung sunt super frumosi si devotati dar trebuie sa ai grija de blana lor. Si fara suparare pentru AnonimKidd daca ai un caine mare in apartament si iesi mult cu el afara nu are nimic.

| Mihaela1964 a răspuns:

Beagle,are parul scurt, nu pica, e de talie mica.O sa stea si-n casa destul, ca ai si altceva de facut decat sa plimbi cainele. Orice caine e energic cand e pui, cand imbatraneste se domoleste si nu mai e atat de jucaus.

| LittleOwl explică (pentru Mihaela1964):

Mi-am cumpart beagle pana la urma, dar sa stii, chiar daca are parul scurt, e par acicular la fel ca si la dalmatieni si ii cade blana destul de mult. Si sa nu va cumparati si voiwinking mi-a distrus casawinking

| SunnyDay88 a răspuns:

Gandeste te bine. tu o sa le cari excrementele la gunoi-respectiv container? stii cat de mult poate sa faca un caine? incepe cu unul cat mai mic ca sa nu dureze mai mult pana ti se aseaza excrementele pe suflet.

| LittleOwl explică (pentru SunnyDay88):

Nu e vorba de mizerie, e vorba sa fie inteligent, jucaus si energic

| Pawesome a răspuns:

Vezi care e mai sociabil, care e mai usor de intretinut, care nu e predispus la boli.Eu as alege ciobanescul de berna pentru ca e adorabil.

| gazza01 a răspuns:

Eu am un ciobanesc german, cu parul scurt si e super :X face o gramada de prostii, e super energic si destept. Nu e prea mare diferenta in infatzisare, deci: CIOBANESC GERMAN CU PARUL LUNG

| SandraM a răspuns:

Depinde unde vrei sa il tii. Va fi un catel care sa stea in casa sau afara?

| LittleOwl explică (pentru SandraM):

Stau in apartament dar o sa stau cu el afara mai tot timpul

| AnonimKidd a răspuns (pentru LittleOwl):

Stai la apartament si vrei ciobanesc :o? Scuze, nu te supara, dar cand spun ciobanesc ma gandesc la un caine mare, care e facut sa cutreiere si nu stiu cat o sa se multumeasca cu o "plimbare in lesa".Eu as opta pentru unul mic pentru apartament happy. Astfel o sa fii si tu fericit si cainele.Sau daca neaparat vrei unul mare pentru apartament ia-ti unul care sa fie mai leneş. O zi buna happy. Nu am vrut sa fiu rautacioasa...

| amytzzu2000 a răspuns:

Iti dau un sfat destul de bun care m-a facut si pe mine sa ma razgandesc, de exemplu mie mi se potriveste un yorkshire toy, adica vreau sa spun vezi care dintre el ti se potriveste la ce faci tu, comportament, sentimente..etc. tu stii cel mai bine cum te comporti, deci cititeste despre fiecare caine pe care il vrei dar nu sti care, dar citeste cu atentie sa stii daca e la fel ca tinewinking

| Arcani a răspuns:

Jack russel e foarte dragalas si prietenos

| DSabb a răspuns:

Beagle sunt niste catei superbi happy Devotati, inteligenti jucausi si frumosi

| Elena00100 a răspuns:

Jack russel big grin

| LittleOwl explică:

Nu bullmastif, sorry bull terier

| LittleOwl explică:

Si mai e si terranova

| Iordanescu_Iulia_1999 a răspuns:

Depinde... Am observat ca iti plac cateii de talie mare. Daca stai la curte sunt buni cei de talie mare, dar daca stai la bloc sunt mai buni cei de talie mica/medie...
Din lista ta cu rase de talie mare ti-as recomanda Ciobanesc-ul German; iar din rasele de talie medie ti-as recomanda Beagle-ul. Bafta!

| emiliams a răspuns:

Daca te decizi la un ciobanesc de berna putem discuta.e o rasa deosebita si destul de rara

| gogualexandru a răspuns:

Iti sugerez beaglewinking e un caine de vanatoare dupa cred ca stii bine si e, dupa parerea mea, inteligent si de incredere