O fi obosit de la caldura de afara, uneori si animalele sunt afectate. Daca totusi mananca, 49% nu e de la caldura cu tot respectul se poate sa moara dar in timp.Nu vreau sa te nelinistesc cu acest lucru dar si mie mi-au murit 3 iepuri:unu nu manca, altul zacea in continuu si al treilea a luat microbi din iarba de taraCel mai clar raspuns pe care ti-l pot da si intrebare in acelasi timp :Ce fel de caine ai si cum e el, iepurasul poate avea simptome de la catelus.
Sau poate ori o fi grasut ori o fi ranit la o labuta sau il doare cevape el sper sa se faca mai bine caci si eu am iepurasi multi am chiar 2 mici unu cu o ureche mai bleguita si unu alb dala de rasa pura.
Si eu am multi iepurasi si mi s-a intamplat! Cred ca isi iau unii microbii din mancare sau din natura (depinde unde ii tii)incearca sa-l scoti din cusca (sau unde il ai)si sa-i dai ca de exemplu iarba de camp si sa-l ti intr-un loc mai curat(nu neaparat in casa)daca se face vreo schimbare inseamna ca-si revine si ca in cusca e un virus, daca nu inseamna ca a luat virusul de la alte animale.
Cusca o curat in fiecare zi si ii dau drumul cam 4 ore pe zi mai am inca un iepuras si un catel, dar din pacate iepurasii nu sunt vaccinati, vad ca celalalt nu are nimic.Crezi ca o sa.si revina?O sa poata sa zburde din nou prin gradina, ea merge cam greu si in nici un caz nu are piciorusele rupte?
Mai exista si propunerea de deces din pacate a unei boli luata de la plante sau fiinte.Imi pare sincer rau pentru iepurasul tau si sper sa se faca bine orice ar avea!
Da,ai avut dreptate a murit.Nu a luat nici un virus de la caine el e de rasa pura Golden Retriever si e si vaccinat, cred ca ai avut dreptate cum ai zis si tu a luat un virus din iarba de tara s.a balonat si asta i.a fost sfarsitul. Oricum iti multumesc foarte mult m.ai ajutat foarte mult
O fi obosit de la caldura de afara, uneori si animalele sunt afectate. Daca totusi mananca, 49% nu e de la caldura cu tot respectul se poate sa moara dar in timp.Nu vreau sa te nelinistesc cu acest lucru dar si mie mi-au murit 3 iepuri:unu nu manca, altul zacea in continuu si al treilea a luat microbi din iarba de taraCel mai clar raspuns pe care ti-l pot da si intrebare in acelasi timp :Ce fel de caine ai si cum e el, iepurasul poate avea simptome de la catelus.
anonim_4396 întreabă: