Nu îi mai da pâine o perioadă posibil să fi deranjat-o la stomac, pâinea balonează rozătoarele și nu e bună pentru ele...
Nu e bine deloc ce faci.
1)Nu trebuie sa ii dai paine.
2)Alimentatia trebuie facuta cu verdeata si legume.
3)Cusca trebuie sa fie mare. Daca nu ai una trebuie sa il lasi pe afara(cu supraveghere desigur)si sa ai grija sa nu fie caini, pisici sau ceva ce ar putea sa ii faca rau.
4)Nu trebuie sa il duci la veterinar.Problema e ca fiind locul foarte mic nu prea poate umbla si sta doar intr-un loc. Daca nu se misca ii amortesc piciorusele si nu mai poate umbla, de aia e bine sa il lasi afara.
Mult succes!
Dai si tu niste verdeata, ca nu traieste cu paine! Daca nu functioneaza eu zic sa o tai si sa o faci la ceaun.Asa scapi de un chin! )
Vai foarte amuzant ce pot spune mor de ras si nu.mi amintesc sa fi spus ii dau nu mai paine.NU! Mananca cel mai mult VERDEATA! si te rog mai bine nu raspunde decat sa.ti bati joc.Astept sa faci tu iepure de 2 luni la ceaun!
Calmativa a zis ca ii da multa paine, nu DOAR paine, intr-adevar nu-i face bine, mai ales painea proaspata, iepurii au un stomac foarte sensibil.Si s-ar putea ca problema sa fie pentru ca este grasa dar nu-i mai da paine ok? Isi va reveni...
Si iepurasul meu a patit asta.in primul rand painea nu le face bine.in al doilea dai niste mancare de iepuri cu vitamine
la mine asa a mers
Pai probabil daca ai cusca prea mica sa aiba ceva la spate {am si eu iepuri }
Intr-adevar cusca e foarte, foarte mica si acolo stau 2 iepuri(doar cand dorm). Oricum crezi ca o sa.i treaca?
Pai posibil daca ii faci o cusca mai mare roagal pe bunicul tau sa te ajute
doamne fereste-ma ce intrebari
normal ca trebuie sal duci la veterinar
ca a patit ceva la labuta intrebarea este
mergea iepurasul bine inainte sau din totdeauna a fost asa
anonim_4396 întreabă: