Să încercăm din altă perspectivă. Dacă nu-ți plac părinții pentru că-s severi, îți cumperi alții? Nu cred... Mai bine ai încerca să te împrietenești cu hamsterul pe care îl ai acum. Dă-i bucățele de morcov, stafide, atrage-l de partea ta. Am avut și u hamsteri, erau mai sălbatici la început, dar se obișnuiesc cu tine dacă nu ești repezită și ai puțină răbdare cu ei. Gndește-te că un hamster te vede foarte mare, și se sperie (e normal).
Numai după ce încerci să te împrietenești cu el câteva luni și nu reușești abia atunci te poți gândi la un alt animăluț de companie.
Ce se va întâmpla cu hamsterul dacă totuși te hotărăști să ai alt animal?
Poti sa iei un papagal vorbitor pentru ca e tare amuzant sau pana la urma poti sa iei o pisicuta mica si jucausa care e invatata la litiera si poti sa o inveti tu sa nu manance hamsterul sau sa pui hamsterul undeva si sa inchizi usa, dar daca vrei sa iasa afara poti iesi tu cu ea prin fata blocului sau prin parc
Eu am avut multe animale,printre care si un hamster, eu as zice sa iti cumperi o testoasa pentru ca nu te va deranja cu nimic si nu va face zgomot, la capitolul pesti nu pot sa spun ca sunt usor de crescut si intretinut, iar daca te incanta idea unui papagal, mai bine nu pentru ca o sa auzi batai de aripi si ciripituri mai mereu.De porcusorul de guineea nu stiu nimic dar am auzit ca miroase urat su face mizerie multa.
Mult noroc la gasirea unui animalut!
Deniissel întreabă: