| Andreea8282828282 a întrebat:

Ajutorrr vă rog. Am un perus de cca 9-10 luni, mascul, care a intrat in perioada de călduri. Țin să menționez ca l-am luat singur și singur a stat până acum. Nu a avut partenera și nici nu i-am luat de frică să nu l distanțez față de mine. I am oferit eu foarte multă atenție și timp petrecut împreună să nu simtă lipsa. Acum cu perioada de călduri m-am hotărât să îi iau o fată, doar ca am luat una mai mică decât el, la vreo 2 luni, deoarece cele de vârsta lui erau foarte agresive. Am achiziționat o duminică trecută, pe 14 iulie, am pus o în aceeași cușcă cu el și s au înțeles foarte bine de la început. Se pupau încontinuu, stăteau lipiți unu de celălalt, era totul bine
Astăzi, miercuri 17 iulie la 7 dimineața, am găsit o pe ea moartă. Cat timp a stat la mine a mâncat cantități normale de mei, a băut apă în mod normal, temperatura din cameră era adecvată traiului.
Seara trecută m-am jucat cu amândoi destul de mult, și ea nu a prezentat nici un simptom, a mâncat, a băut, era vioaie, nu avea aripioarele lăsate, nu stătea înfoiată. Singurul lucru pe care l am observat la ea era ca scaunul ei era mai moale și de un verde de parcă a mâncat numai iarbă. Aveți idee ce s ar fi putut întâmpla? Și dacă ar fi vorba de vreo bacterie pe care a avut o, îmi va afecta perusul mascul care mi-a rămas? Am stat azi cu el și nu are nici un comportament diferit. E la fel de jucăuș, de vioi, de agitat, de fomist cum a fost până acum.

1 răspuns:
| Yaesmin a răspuns:

Da, mor perușii într-un an.