| Pony a întrebat:

AJUTORRRRRRR sunt chiar in fata magazinului de animalute si ma uit la animale dar nu pot alege intre canar sau perus rosu ce sa aleg plzzz repede am scris aceasta intrebare cu telefonul repedeeeeeeeeeeee plz ce sa iau? ( dau si fundita numai sa ma ajutatiiiiiiiiiii plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)

Răspuns Câştigător
| Jeozelin a răspuns:

CARARY SUNT TARE FRUMOSI EU AS lua canarul dar totul depinde de tine incerc doar sa te ajut

13 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Peruș roșu.
Pa, pa.

| YoCookieMonster a răspuns:

Clar canar:*

greece12
| greece12 a răspuns:

Canar,canar,canar!

| TraficantaDePufuletzi a răspuns:

Perus rosu

| DanDannn a răspuns:

Perus. este mai simpatic...

| Pony explică:

MULTUMESC TUTUROR DE AJUTOR dar findca nu am putut chiar sa aleg deoarece 1. canarul e tare dragut deoarece canta si 2.perusul e frumos si jucaus cum spune si lacrimioara asa ca i-am luat pe amandoi m-au costat 97 de lei.

| pink10 a răspuns:

Perus :X

| AngelAnime11 a răspuns:

Perus rosu

| coolboycatalin31 a răspuns:

Papagalul.

| catalin4u a răspuns:

Canar...dar nu e mai scum? Parerea mea e ca nu se compara cu perusii.

| lacrimioara_9857 a răspuns:

Perusul rosu e cel mai bun e bland si calm si eu am unul chiar l-am dresat sa vina pe mana mea si alte chesti iti sugerez ala... fundita te rog frumos

| oaky_8252 a răspuns:

Presupun ca ai luat deja animalul dar eu ti-as fi sugerat perusul rosu si acum ca te-am ajutat nu vrei sa imi raspunzi la intrebarea "Cum dau fundite si ce sunt alea?(nu rade, sunt noua pe TPU!)"?big grinbig grinbig grin

| All3xandra_3988 a răspuns:

Pai ia'ti perus ca asa am cumparat si eubig grin oricum perusul este mai jucaus fata de canartongue