Timea ai nevoie de o pisica?, am gasit dede pisica am ascuns-o din noude data asta nu o mai las pana nu o dau pe maini bune
De unde esti?Ti-o trimit cu cea mai mare placere ca nu stiu cat o sa o mai pot ascunde=)
Daca eram din arad, o luam eu imi plac foarte mult animalele si cred ca ar face o pereche f frumoasa cu canarul meu
Poti sa ai grija de ea, fa-i intr-o cutie de carton un culcus mic intr-un loc ferit de ploaie si vant si in fiecare zi poti sa-i dai o felie de paine si un pic de apa sau lapte ca sa nu moara de foame pana vin si prietenii tai din vacanta si atunci ve-ti decide.
Poti sa ai grija de ea , fa-i intr-o cutie de carton un culcus mic intr-un loc ferit de ploaie si vant si in fiecare zi poti sa-i dai o felie de paine si un pic de apa sau lapte ca sa nu moara de foame pana vin si prietenii tai din vacanta si atunci ve-ti decide.
Yadora asa am facut si eu cu un caine doar ca pe la un an doi se satura si vrea carne draga byby lasa pisica pe strada ca nu-i problema sunt alte cateva sute de mii in Romania ce conteaza acolo o pisica