Eu i`as pune Fulf[Flaf.] sau Fluffy[Flaffy]:d sau Bitsi :d
Si dintre cele doua nume as alege Rufus; x
Stii. nu are un manual de utilizare care sa iti spuna cat sa stea singur acasa si cat nu, chanisii sunt o rasa care se ataseaza foarte usor, dar asta nu inseamna ca nu au voie sa stea singuri acasa. daca il inveti de mic ca este necesar sa mai stea si singur nu vei avea probleme
Mie imi place Oscar :X
uite niste nume:
Sasha [ii rusesc ]
Bruni
Whitey :-s haha
Barni
...
nu prea imi vin in minte
Eu as alege Oscar...Bobi,Pufi,Mark,Dark,Max,Toto...canishii nu pot sta mult timp singuri in casa
Mie imi place Skipper
uite niste nume:
Bruni
Whitey
Barni
Kowalski,
Private,
Rico sau Riko,
Pappy,
Dalmart
Cofoi,
Freddie,
Sappy,
Fussi,
Cressy sau Cressi,
Sipan,
Dwaz sau Dwas
Cawlyn sau Cawlin
Xeine
Carmine sau Carmyne
Cioffy sau Cioffi
fundita? plzz! :O3
Eu ma gindesc la niste nume de exemplu:"garfield","Rufus","Pamelin","Crospis","Roko","Haspiro","Creţko","Panflam","Piciu","Mamutel","Dic","Ody"...etc.
Mie imi place foarte mult "Rufus", cred ca se potriveste.Nu am informatii despre aceasta rasa, dar eu te-am ajutat cu aceste nume.Multa sanatate catelului tau.
Eu am canish si sta singur acasa mult.dar trebuie totusi dat afar daca nu va face in casa.Eu am canish si este o scumpete .Un nume dragut dintre Rufus si Oscar mi se pare Oscar.Rufus mi se pare un nume pentru hamsteri sau ceva de genul(rozatoare). Oscar este un nume frumos, elegant, ceva mai putin intalnit...Acum este decizia ta. Sper ca ti-am fost de folos!
Balea_Alina_1996 întreabă:
anonim_4396 întreabă: