| Balboa a întrebat:

Am 12 ani, ce as putea sa ii desenez tatalui meu de ziua lui?

Răspuns Câştigător
| Maryanoo a răspuns:

Ai putea sa desenezi o gradina frumoasa si familia ta jucandu-se sau sa te desenezi pe tine in viitor, peste vreo 10 ani, exact asa cum te vezi, ca artista sau ce iti doresti sa ajungi sau poti desena lumea din jur, intr-un mod abstract, dar intr-un mod negativ si in mijloc sa desenezi relatia cu tatal tau indestructibila, tatal tau care te protejeaza de orice si iti este alaturi, dar la desenul asta sa nu o faci geloasa pe mami tongue. Cam astea sunt parerile mele.Vezi ce faci.App: Happy Birthday 2 your daddy! happy

13 răspunsuri:
| miruna013 a răspuns:

Pe maica-ta dezbracata

| ღNameღ a răspuns:

O inima rosie in care sa scrie cu negru''te iubesc tati''.
familia, tu tatal tau si mama ta

| MaXim1trafic0de1drogusoare a răspuns:

Ai frate sau inca o sora? ca daca' ai, ai putea dansa cu el un tango, vals ceva lent, sau ai putea sa ii dansezi un cha-cha (sau cum se cheama). esti micuta asa ca tatal tau nu se va astepta sa ii cumperi o masina sau cva.se va bucura de un dans din partea ta, si ii poti face o felicitare sau sa ii mai cumperi ceva (set pentru barbati, parfum etc) iar daca' nu ai frate sau sora, ai putea simplu sa ii dansezi un dans cu multe invartituri, ceva elengant sau ceva ritmic.
SUCCES si LA MULTI ANI :*

| KiryuZero a răspuns:

Ceva ce iti place tie

| costin1306 a răspuns:

Cu ce se ocupa, pasiunile sale sunt? axeaza te pe ceva care i place.

| April27 a răspuns:

Portetul lui sau un buchet cu trandafiri sau florile lui preferate

| Tacii a răspuns:

Parerea mea e ca esti cam mare pentru un desen... Ofera-i dragostea ta si asculta-l... Daca doresti un desen neaparat, ii poti face o inima mare in care sa scrii

| Isabela96 a răspuns:

Pentru un parinte e frumos orice ii faci pentru ca e de la puiul lui si e special. Eu iti sugerez sa ii desenezi ceea ce ii pace tatalui tau sau pe voi toti adica pe tine,mama,tata, frati, surori sau doar pe voi 2

| WhatMeanLove a răspuns:

Portretul lui, el cu tine tinanduva de maini, o inima in tote culorile in care sa scrie :happy birtday sau la multi ani sau te iubesc taticul meu...multe.

| ยςα a răspuns:

Poti sa desenezi ceva in legatura cu familia ta.

| razvy99boy a răspuns:

Desen zici mmmmm pai nu pot sa iti explic sigur dar ce il caracterizeaza pe el incearca sa desenezi.trebuia sa stii sigur uh il cunosti cel mai bine ascultati inima happy

| georgetageo a răspuns:

Depinde de cat talent ai sau ce stii sa desenezi cel mai bine. poti sa incerci sa-i faci portretul de exemplu