| Razvan_Steffan_1992 a întrebat:

Am 18 ani si as vrea sa fac ceva pe internet care sa imi aduca un venit( stiu ca sunt mici dar asta ). Am cunostinte medii in internet/calculatoare. Va rog sa imi dati niste idei ce as putea face pe internet si sa fac bani. Multumesc anticipat.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Programare, design, seo

| zăGhost a răspuns:

Poti preda online.

| unvecin a răspuns:

Pe termen lung: Învață programare + engleză la nivel expert. Apoi intră pe codementor.io și ești plătit la minut (gen 1 USD / minut minim) ca să ajuți alți programatori care nu se descurcă sau alți oameni care vor să învețe programarea.

Pe termen scurt: lucrează orice te pricepi. Editează poze, fă logo design, graphic design, fă site-uri simple folosind platforma Wordpress de exemplu.

Vezi pe freelancer.com genul de activități la care se caută oameni care să le facă. Sunt o grămadă de lucruri pe care poți să le faci de acasă folosind un calculator conectat la internet.

Nu te descuraja că n-ai idee de unde să începi. Ia-ți mult timp ca să înveți, ai răbdare cu tine. Înainte să lucrezi 8 ore pe zi, nu e greșit să înveți măcar 4 ore pe zi în mod intensiv.

| SporeBox a răspuns:

Apuca-te de Youtube sau fai jocuri unde unele iteme costa bani sau skin-uri etc.

| varsanofie a răspuns:

Salut, poți începe cu webdesign, este foarte usor, având mai nou fel și fel de metode auxiliare, cum ar fi wix.com spre exemplu, spunând cum că ai cunoștințe medii, ar fi un început pentru toți cei care caută idei prin dorința de a avea un venit în plus. Pe locul doi ar fi promovarea, începând de pe google/Facebook adwords până la seo care în ciuda faptului că pare un pic mai greu în zilele noastre, poți începe cu basic, găsind fel și fel de tutoriale folositoare precum https://goo.gl/FKr1n3. De asemenea recomand pentru începători de a începe a se familiariza cu platforma Wordpress, Dupal, Joomla, PrestaShop, sunt platforme foarte ușor de instalat, cât și de administrat. O altă platformă de început este freelancer.com, unde putem găsi proiecte, contracte foarte ușor. Altfel recomand o investiție de 50RON, câteva pliante simpatice, promovându-te local pe la cluburi, cafenele, cabinete private, fabricuțe s-a.
Pe ultimul loc, necesitând un pic de studiu pe forumuri de specialitate, ar fi rețelele de afilieri, câștigându-se foarte bine, încurajând pe toți cei care vor a promova în acest domeniu, am și un link pentru a avea o idee : https://www.academiademarketing.ro/cum-sa-faci-bani-din-retelele-cpa.html
Cam atât despre acest subiect, pentru cei care spun că au cunoștințe medii, încercând a învăța ceva nou, monetizând timpul liber. Mult success! app. ai greșit categoria :D