| DianaChihuahua a întrebat:

Am 2 femele hamster şi chițăie toata ziua, se fugares prin cusca dar nu se musca. Eu cred ca e joaca asa am citit si pe net. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| IubescAnimalele a răspuns:

Am si eu un hamster. "Chitaitul" acela e un fel de latrat la caine... Nu prea cred ca sunt in regula hamsterii tai impreuna. Daca se chitaie inseamna ca nu se suporta, ti-o spun din proprie experienta. Funda? ^_^

4 răspunsuri:
| DenissaRoxana a răspuns:

Se bat, nu se joaca. Trebuie sa fie invatati de mici ca sa nu se bata...si poate si atunci se mai lupta.
De obicei, se tine femela-mascul (dar nu iti recomand ca o sa faca multi, multi pui)...niciodata femela-femela sau mascul-mascul.

| Marin_Silvia_1974 a răspuns:

Eu zic sa le mai supraveghezi sa vezi care e cauza batailor.Incearca sa le separi o vreme, apoi vezi ce se intampla.Da, e posibil sa se joace, dar la fel de posibil sa fie...o femela dominanta si neascultatoarehappy ce ia si mancarea celuilalt hamster.Trebuie sa fii sigura ca sunt de acelasi sex si sa te duci la medicul veterinar. Poate te va lamuri in problemele tale.Zic si eu asa!happy

| S1 a răspuns:

Depinde daca sunt hamsteri pitici e ceva normal este o joaca dea lordar daca sunt de alta specie se vor lupta pentru teritoriu. Funda

| DianaChihuahua explică:

Sunt hamsteri pitici si sunt de acelasi sex... nu stiu ce sa zic. dar se,, joaca'' prea des.