| Bogdan_9316 a întrebat:

Am 2 Hamsteri Syrieni, dar nu stiu ce sa fac. Am stran 120 Ron, si vreau sa le cumpar o cusca, dar nu stiu ce cusca. As vrea sa le cumpar sa aiba si rotita la ei cu ce sa se dea. Plus ma intereseaza lungimea si latimea mai mult.

As putea sa le eau?
funda

Răspuns Câştigător
| mimi2000mimi a răspuns:

Da,ai putea.eu am luat un fel de lighean, de la jisk, cu 20 de lei, d 1/2 metrii pe 2/5metri,le-am facut o casuta dintr-o cutiuta din carton si am cumparat de la veterinar o rotita care costa 7 lei.tot hamsteri sirieni am si eu.si ca sfat, pune-le vreo 4-5 servetele! stiu ei ce sa faca cu elewinking

5 răspunsuri:
| IoTeo a răspuns:

Nu iti ajung pentru una mare

| S3bytzu a răspuns:

Nu stiu

| Bogdan_9316 explică (pentru S3bytzu):

Nu stii la ce mai raspunzi? Amu sincer?

| AtateaConditii a răspuns:

Sa le iei acvariu ca sa nu isi distruga dintii rontaind gratiile, sa fie cam cat o cutie de pantofi putin mai mare. Rotita poti sa pui si tub. Sa nu uiti sa le pui apa intr-un capac de sticla.

| Haney a răspuns:

Am mai vazut subiecte deschise despre hamsteri tai.intr-unul dintre ele am vazut ca un utilizator ti-a raspuns sa ii desparti cat de repede poti ca atunci cand femela naste masculul ii mananca asa ca grabestete si cumpara un agvariu pentru mascul.cat despre intrebare:fa exact cum ai facut cu femela prima data.