1.Pentru mine pisicile negre nu sunt urate.Am avut 3 pan acum si prima sincer am iubit-o din tot sufletul.
2.Acuma nu stiu. daca ai fost atenta si ai scuturat bine de tot nu cred sa fi ramas.Da cu ceva spray
Greu de spus.Sa stii ca pisicile negre nu au nimic. Toate pisicile sunt frumoase... spre exemplu mie imi plac toate. Asta difera la alti oameni.Toti au gusturi diferite. Legat de pat eu te sfatuiesc sa ti lenjeria inmuiata ceva timp in apa si dupa sa o speli...chiar daca ai avut lenjrie sau nu. Dar pentru orice eventualitate, pentru siguranta. Daca l-ai scuturat e bine. Incerca sa dai pe pat cu un piaptan cu dinti ascutiti si vezi daca se lipeste ceva de el. Si eu am patit si la mine a functionat. Sper ca am fost de ajutor. Fundaa?
Cum poti spune ca o pisicuta doar pentru ca are culoarea neagra, e urata? Pisicile sunt niste feline superbe si merita iubite indiferent de culoarea pe care o au. Nu discrimina.
2. Felicitari, ti-ai umplut patul de purici . Nu asa se face treaba. Trebuie deparazitata la veterinar sau ii poti cumpara niste solutie anti-purici de la farmacia veterinara. Bineinteles ca mai are purici, nu conteaza cat o scuturi. Intereseaza-te de niste solutie. Bafta! si invata sa iubesti animalutele in mod egal, nu le trata diferit pe cele de o culoare care-ti place tie mai mult.
Mai bine îi cumperi ceva soluţie de purici pentru orice alternativă. Apropo, mie nu-mi plac.