| IonuţR1995 a întrebat:

Am 2 perechi de perusi. si aproape toti au inceput sa stranute si nu stranuta o data de 2 ori de 5-6 si cred ca au racit. ce pot sa le dau sa se insanatoseasca? Dau fundita mersi happy

Răspuns Câştigător
| IsabelaIssa a răspuns:

Ar fi bine sa te duci cu ei la medicul veterinar. Am si eu, dar ai mei nu au facut niciodata asa, si e mai bine sa nu te iei dupa vorbe, consulta medicul. Poate au vreo alergie la ceva, depinde unde ii tii. Mie mi-au murit 2, de culoare albastra. am dat vina pe culoare, pentru ca cel galben imi traieste si acum de ceva ani buni. Am zis ca cei albastrii sunt mai sensibili. Oricum nu le neglija simptomele si du-i la veterinar!

| IonuţR1995 explică (pentru IsabelaIssa):

Pay sti care e faza... prima care a inceput sa aiba simptomele astea e cea mai mica e albastra pe burtica iar pe spate pe aripi e cu negru si alb ca o zebra laughing. eu am 4 perusi si de cand ea stranuta cam toti...:-s

| IsabelaIssa a răspuns (pentru IonuţR1995):

Inseamna ca am dreptate, cei albastrii sunt mai sensibili. poate ar trebui sa o dai deoparte de ceilalti ca sa nu ii termine pe toti. Cumpara un altul ca sa completezi perechea si evita-i pe cei albastrii.winking Bafta! Dar daca o separi, trebuie sa ii iei si ei pereche.

| csnexus a răspuns (pentru IsabelaIssa):

Mda mie mi-au murit 4 de culoare albastra si acum am unul galben care nu are nimic

Nu pot renunta la Maddy... Si nu-i pot desparti. doar daca o iau putin din cusca face baiatu ca trenu prin cuscalaughing. o sa ma duc cu ea la veterinar poate cine stie se rezolva happy

Pai face el asa daca ii desparti dar daca ii aduci o alta pereche fi sigur ca nu va mai face dupa cea veche.(si ea la fel). Pe al meu nu il vad sa ii duca lipsa celei ce a murit, a fost trist cateva zile ca a ramas singurel dar cand i-am adus pereche a fost numai bine happy Incearca si asa si daca nu merge mai gasesti tu alte solutii, pentru ca risti ca cel albastru sa ti imbolnaveasca pe toti! esti nevoit sa o faci.

Crede-ma ca am incercat cu o ala pereche. vecinu meu are fata si i-am ceruto o saptamana acum ceva timp. si o batea si facea la galagie... fara asta mica nu sta, sunt foarte atasati.

Ce sa iti mai zic. risti sa il pierzi. o.O

9 răspunsuri:
| LoveDee03 a răspuns:

Pot stranuta de la praf,de la puful lor care zboara,exista multe motive pentru care ar putea stranuta,indeparteaza lucrurile care crezi ca i-ar putea face sa stranute,si du-i si la veterinar,perusii sunt foarte sensibili,dar te-as ruga sa nu ii duci la un veterinar care habar nu are nimic despre aceste creaturi mici si neajutorate, incearca sa gasesti unul cat mai priceput, succes!

Răspuns utilizator avertizat