Cum i-ai dresat? Eu am doi perusi, f. si m., Cici si Coco, care se tot cearta ( Cici il loveste cu ciocul pe Coco ). Te rog, AJUTA-MA! Ma rog, raspunsul:
Daca este obisnuita cu dvs ( sta pe deget, etc...), nu ii dati mancare cu mana! I se va face foame/sete intr-un timp, si nu va avea de ales. Umpleti suporturile speciale cu mancare (mei) si apa proaspata. Mai puneti si nisip pentru papagali in mancare, si pe fundul coliviei ( NUMAI daca aveti special pentru papagali, care este gri cu niste bobite albe). Mai puteti pune o farfuriuta de ceai, unde puneti apa calduta. De indata ce intra in colivie, mergeti cu pasi putin mai inceti de cat mersul normal al unui om linistit. Inchideti colivia cu grija, ca sa n-o speriati.
Mai este ceva: Daca camera era noua ( nu am mai vazut-o perusica )
atunci ea va sta doar cateva ore si va intra ( Curiozitate ). Dvs. nu trebuie sa stati aproape de colivie, daca perusica este nedresata!
Succes!
Merssii multt :*. nu ia-m dresat. ia-m primit de la niste vecini. da nu erau pui cand ia-m primit...
Merssii multt :*. nu ia-m dresat. ia-m primit de la niste vecinibig grin. da nu erau pui cand ia-m primit.