| king5151 a întrebat:

Am 3 motani cu varsta de 7 luni, am dus pisica (mama lor) altundeva, i-am lăsat fara mama sa zic asa pentru ca era rea cu ei, și avea din nou pui, și nu am timp sa ma ocup de 10 pisici. Am întrebat aici inainte daca e bine să o dau, unii au zis ca da, că e rea pentru că deja sunt mari motanii și trebuie sa se descurce singuri. Aveam de ales în felul urmator, sa arunc puii pe care trebuia sa ii nasca, sau pisica cu totul, îmi era milă sa dau doar puii asa ca am dat-o și pe ea, cum ziceți că ar fi trebuit să fac? Motanii nu prea par afectați, adica au fost mai tristi primele zile dar acum nu au treaba

2 răspunsuri:
| iulia0514 a răspuns:

Ți-am răspuns în postarea precedenta! Acum fii un stăpân responsabil și du pisoi la veterinar să-le facă vaccinurile, deparazitare interna externă și desigur sa ii sterilzeze lasă-i în casă și cumpără hrana adecvată pentru vârsta lor nu te zgarci la 30 -50 de lei pe luna!

| GiuliaMariaaa a răspuns:

La vârsta lor, motanii nu mai au atât de multă nevoie de mamă precum aveau când erau mici, dar sper că nu ai abandonat pisică-mama pe stradă.