| Bogdana91 a întrebat:

Am 4 pui de pisica si o problema! Mama lor a disparut fara urma, asa ca sunt nevoita sa ii hranesc eu. Le-am cumparat o sticluta cu biberon, insa in momentul in care unul din iei ia biberonul in gura nu il mai pot lua pana nu se umfla de lapte, dupa care tremura, scoate un sunet ciudat(ca si cum ar urma sa vomite) si nu se mai misca din loc cateva minute. Intrebarea mea e urmatoarea: ce sa le fac sa deschida gura? Pentru ca mi-e frica sa nu le rup dintii daca trag prea tare de sticla. Sa va imaginati ca daca tin sticla in mana stau atarnati de ea cu gura si nu o lasa. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| ppr a răspuns:

Nu e prea usor sa mananci la 2 saptamani, nu? ia o seringa si deschide-le incet gura si le dai asa.stai linistita ca nu patesc nimic.eu am hranit 6 pisici asa si acum sunt frumosi si jucausi, plus sanatosi tun.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| LeeJiEun a răspuns:

Pai nu trebuie cu biberonul! intr-o farfuriutza de plastic bagi lapte dar sa nu fie plina farfuria si sa nu fie mare...Cam o cana de lapte pentru 4. Ele stiu sa bea si fara bineron.Si eu am la fel doar ca 3 si sunt mici.Au doar 2 lunibig grinlove struck.Si in lapte poti sa le inmoi miez de paine sau altceva moale sa se obisneasca cu mancare solida, nu doar lichida.ele stiu sa manance! fundita?big grin

| Peppy a răspuns:

Incearca sa le dai mai putin si mai des.Nu umple biberonul.Ar fi mai bine daca i-ai hrani cu pipeta.Si eu am avut aceeasi problema numai ca puii au fost invatati de mici cu mancare solida si erau 3 si unul din ei a murit.

| LeeJiEun a răspuns:

Si inca ceva! Nu le da mult lapte ca mor! Ele sunt prea mici si le trebuie putin lapte si daca vezi ca au burta umflata pune farfuria cu mancare undeva sa nu ajunga ele! pentru ca se inbolnavesc si mor!

| laurentiu80 a răspuns:

Parerea mea e sa i le deschizi tu gura si sa le picuri laptele cu pipeta sau cu o seringa, e normal sa se umfle deaorece laptele de vaca nu e ca acel de pisica. Trebuie sa le dai mai putin lapte, dar nu cred ca vor scapa cu viata.

| Peppy a răspuns:

Incearca sa cumperi daca poti un lapte din comert.Nu de vaca. Special pentru pisici.

| Bogdana91 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri. Am sa va dau si voturi dupa ce scap de statutul de junior. Eu sper din tot sufletul sa nu pateasca ceva. In orice caz momentul de repaus dupa lapte dureaza vreo 5 minute, dupa care incep sa se joace, sa alerge. Nu le pot da mancare solida, am incercat, dar nu stiu sa manance. Au doar 3 saptamani. Si daca le pun putin lapte, dupa ce il termina tot tin biberonul. Azi am stat dupa unul 10 minute sa il lase. Credeam ca este vreo metoda sa deschida gura!

| TooManyXoxoA a răspuns:

Ca sa-i faci sa deschida gura trebuie sa-i tii de nas...la un moment dat v-a deschide gurahappy