| Alecu_Alex_2000 a întrebat:

Am achiziționat un aparat foto Nikon Coolpix l330 şi scoate poze chiar foarte bune. Le fac poze multor prieteni şi am ajuns să fiu destul de cunoscut pentru asta. Azi am primit o ofertă din partea unui băiat a cărei prietenă va avea majoratul în câteva zile şi mi-a spus să fac fotografii în cadrul sus-numitului eveniment. Mi-a cerut să-i spun prețul azi dar eu habar n-am cât ar trebui să-l taxez. Țin să menționez că nu sunt vreun profesionist sau ceva...

2 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Pacat ca la camera pe care o ai nu se poate atasa un blitz, posibil ca intr-o incapere ca flash-ul pe care il ai sa clipaceasca de ff multe si asta e deranjat pentru cel care sta la pozat.

Si un alt minus la camera e cu baterii. Inlocuieste bateriile cu 2 perechi de acmulatori, la un eveniment trebuie sa ai si schimb in cazul in care ca se termina primul set de acumulatori si ii poti pune la incarcat in acest timp cat faci restul fotografiilor invitatiilor.

Nu te avanta la un pret mare atat cat nu esti un fotograf de meserie. Mai bine mai putin sau sa-l lasi la buna apreciere sa iti dea cat doreste respectivul, caci totul tine si de cum le faci si sa-i placa dupa, decat sa pierzi "oferta", mai bine asa.
Spor!

Răspuns utilizator avertizat