| RockstarGms a întrebat:

Am achizitionat ieri un perus. Dupa cate zile pot sa ii dau drumul liber prin camera?

Răspuns Câştigător
| oana5 a răspuns:

Când peruşul e nou trebuie să îi dai timp să se acomodeze. Pentru mai multe sfaturi utile poţi accesa blogul meu: http://blog-perusi.blogspot.ro/

FUNDA?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa-i lasi usa deschisa. Cind se va obisnui cu noul mediu, cind nu-i va mai fi teama, va iesi singur. Ii trebuie timp sa se adapteze.

Răspuns utilizator avertizat
| AnneSiAtat a răspuns:

Salutări! (:
peruşii sunt speriaţi la început,este normal. lasă-l o zi sau două să inspecteze ce este în jurul lui,dar între timp dă-i câte o jucărie. (merge şi o brăţară colorată care,, zdrăngăne" ). apoi, deschide-i uşiţa de la colivie, apoi du-te puţin mai departe. nu trebuie să te simtă ca o ameninţare, mai ales că eşti un necunoscut şi de 7 ori cât el. va ieşi singur la un moment dat,fiindcă păsările au nevoie de zbor ca de aer,aşa că atunci când îl vezi că şi-a făcut curaj,du-te încet lângă el,şi vorbeşte-i calm. stai puţin aplecat,în aşa fel încât el să se simtă mai sus decât tine. poate îl vei intimida dacă te va vedea,tu, aşa mare cum eşti laughing, lângă el. încearcă să te împrieteneşti cu el. cu timpul, vei vedea, o s-o poţi face.
Succes şi să-ţi trăiască!

| RockstarGms explică:

Stie sa zboare ca are un an, dar eu il am de ieri