| OanyCrazy a întrebat:

Am acvariu cu pesti. Printre pestisori am o black molly femela mai grasuta care nu se simte prea bine! Am mutate din acvariu. Dar intrebarea e de ce sta nu mai pe fundul vasului. Cum am zis e grasuta si s-ar putea sa fie gestanta, dar are si o pata alba pea ea si mi-e frica ca are vreo boala. Cu puisori sunt obisnuita, dar nu am avut pana acum asemenea caz. Daca stie cineva ce trebuie facut si ce are va rog sa ma ajutati! Va rog! Am nevoie de raspuns cat mai repede!
Dau fundita!
Multumesc!

4 răspunsuri:
| stefioctavia a răspuns:

Ori e gestanta si se misca greu...sar mai bine du-o si la un veterinar.el te poate ajuta.

| Kitzzza a răspuns:

La mine e mascul si tot mai mult se plimba pe fundul acvariului, cred ca asa sunt ei, al meu in genere e foarte lent la miscari, cred ca asa sunt ei, fiindca al meu e de mult timp si mereu asa s-a comportat

| OanyCrazy explică (pentru Kitzzza):

Mi-a murit! Cu toate ca tot o sa ma informez despre acest lucru! Oricum multumesc!
Dar cred Kitzzza ca nu-i comvine ceva. Si mie mi s-a intamplat! Ori apa e prea rece/calda ori nu-i place cum este aranjat acvariul plante etc.Sau poate ai prea multi pesti in acvariu si nu-i place acest lucru!

| Kitzzza a răspuns (pentru OanyCrazy):

Si mie mi-a murit acum cateva zile
nu cred ca acvariul ar fi fost cauza, fiindca e destul de mare si de tot sunt 6 pesti mici