| paulbadboy a întrebat:

Am adoptat si eu un catel de vreo 2 luni dar este o problema:de fiecare data cand vreau sa il mangai vrea sa imi mestece degetelebig grin... dc?

10 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

II cresc dintii cred. Trebuie sa-i cumperi niste oase care sa le roada el sa se joace cu ele.

| Leea1234 a răspuns:

Probabil, e la fel ca la bebelusi, ii supara gingiile cand le cresc dintii!
cumpara-i oase speciale de la pet shop!
eu am gasit un pui de pisica nu cred ca avea mai mult de 2 luni...si imi sugea pielea dintre degetul mare si aratator!
sunt inca "bebelusi"!

| Ianaaable a răspuns:

Hello dupa cum ai tot auzit ii cresc dintii intr-adevarhappy O sa sa treaca si la papuci, la caratul lor and so onlaughing Exista in farmaciile veterinare si magazinele de peturi ceva jucarii din cauciuc si cu silicon in ele, iti recomand sa-i cumperi o jucarie de aia ca sa aiba ce roadewinking si o sa te poti juca cu el in voie dupa aia fara sa-ti mai mestece degetelelaughing pana in 10ron cred ca costawinking succes!

| bunicuta55 a răspuns:

Poate din dragoste, poate din lipsa unui obiect de ros...Mai ai rabdare pana la 6-7 luni cand se mai potoleste pofta de ros.

| JoJo a răspuns:

Ii cresc dintisorii probabilhappy

| mony_5661 a răspuns:

Cumpara-i ceva gumat sa mestece ca ii cresc dintisorii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Peste un an, sa nu-l mai lasi sa-ti mestece degetele... ca ti le mesteca de tot rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumpara-i o suzeta laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Este o reacție normală a lui.
Intră aici: www.infocaini.ro
Pa, pa.

| elisabeth a răspuns:

La vasta d 2 luni din cate stiu eu, cateii procedeaza astfel din motiv ca dintii cei care ai are acum sunt d lapte s trebuie sa ai cada happy