Nu iti recomand dar poti sa iti iei un hamster in locul lui. crede-ma nu trebuie sa faci un efort. funda?
Nu iti recomand sa cresti un paianjen, Daca el simte tensiunea si frica care o ai? Te poate chiar musca. Si eu am o fobie fata de niste ganganii din astea si nu le pot vedea, mereu ma tem k daca imi fac ceva rau. Mai bine te feresti de ei. Asa doar o sa fii mereu intr-o stare de tensiune.
Si eu am arahnofobie si nu pot sa-mi controlez frica aceasta.Din cate stiu eu trebuie sa te apropii cat mai mult de paianjeni, dar treptat, poate incepand cu o jucarie din plastic in forma de paianjen si o panza falsa.Te-ar putea ajuta. Dupa asta, te poti uita la documentare despre paianjeni ca sa te mai familiarizezi cu comportamentul lor.Dar eu nu prea dau importanta acestei frici.De cele mai multe ori chem pe cineva sa indeparteze paianjenul si panza lui daca vad unul, pentru ca nu pot sa stau la mai putin de 4 metri de ei ca altfel lesin de frica.Totusi,daca vrei rezultate mai bune itr-un timp cat mai scurt, iti recomand sa mergi la psiholog.
Pai dupa mine ar trebui sa mergi la un psiholog...el te-ar putea ajuta foarte mult!
Deniissel întreabă: