| Ștefan241 a întrebat:

Am auzit ca pitbullul turbeaza la 1 an si ceva'a e adv? Si daca da de ce? Am pitbull si are vreo 7 luniwinking!

Răspuns Câştigător
| 2AN7 a răspuns:

Eu am 2 si nu au turbat! Tu trebuie doar sa ii dedici atentie si dragoste si mancare, nu in ultimul rand laughing)!

12 răspunsuri:
| FashionDiva a răspuns:

Cum naiba? laughing N-am mai auzit asta, eu am 2 pitbulli de 2, respectiv 4 ani si nu au turbat... inca laughing

| viotedy a răspuns:

Sunt povesti-la 7 ani era povestea nu la 1 an.se refera la mai multe rase-rotweiler, boxer, pitbull.dar stai linistit ca-s baliverne.

| LiviuuuXD a răspuns:

Nu,nu e adevarat. Oricum ai grija cu vaccinurile si mai informeaza-te de pe net. Noroc cu catelul!

| 1aprilie a răspuns:

Nu este adevarat deloc atâta timp cat e vaccinat.

| Madutzza98 a răspuns:

Nu e adevarat. Virusul rabic ( cel care provoaca turbarea) poate ataca toate mamiferele inclusiv oameni. Doar ca acest virus prefera adeseori mai mult animalele tinere. De obicei cainii adulti nu sunt sunt rezistenti la acest virus.
Funda?

| Λndrei a răspuns (pentru Madutzza98):

Probabil ca se pot vaccina, nu?

| Madutzza98 a răspuns (pentru Λndrei):

Da

| claudica2703 a răspuns:

Nu! Clar! nu are nicio legatura nici cu vaccinurile nici cu virusul rabic. Era candva un mit legat de cainii astia din rase ce au gene de luptatori, cum ca dupa o varsta turbeaza, dar nu e adevarat. Daca esti responsabil, il ingrijesti cum trebuie si ii oferi un minim de dresaj, nu are ce sa pateasca. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! happy

| 2AN7 a răspuns:

Nu! tu trebuie doar sa il iubesti happy!

| KINGPDA a răspuns:

Nu este adevarat, in afara de DOBERMAN si nici acestia nu toti "turbeaza " dupa o varsta. Deci sigur cainele tau va ramane sau va fi normal

| Piticlic98 a răspuns:

Nu e adevarat cine ti-a zis cered ca a facut misto de tine atata timp cat ii faci toate vacinurile nu o sa i se intample nimic si sa il iubesti asta conteaza