| Alexa109 a întrebat:

Am avut 14 caini la mine la tara, eu stau la bloc.M-am dus la ei în fiecare săptămână timp de 2 luni jumate. Ultima săptămână s-au simțit foarte rau toți,am crezut ca au fost otraviti,a murit un caine, după o zi au murit 2, alaltăieri 2, ieri 3, azi 3 si au ramas 3.Am fost cu ei la veterinar si au zis ca au parvoviroza.Eu m-ai am la tara 2 căței mari de 12 si 10 ani. Poate si ei sa ia parvoviroza?
Am plâns în continuu pentru ca chiar daca nu erau caini mei(au fost abandonati)timp de 2 luni jumate m-am obisnuit mult cu ei si tineam foarte mult la ei.Mereu ma gandesc la cei care au murit(aveam unul care era preferatul meu pe care am vrut să-l i-au acasa doar ca nu am putut ca am pisici)si acum plâng dupa ei.
1)Credeți că si ceilalti 2 căței poate sa ia parvoviroza?
2)Cum sa fac sa nu mai plâng? Plâng foarte mult pentru ca mă uit la poze si imi amintesc si plâng
Mulțumesc pentru timpul acordat.

9 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cainii iau diferite boli degeaba, mai ceva decât găinile.
Informează-te despre boala aia, vezi dacă au șanse să o ia și cei bătrâni, eventual ia niște măsuri preventive, dacă există.
Și cel mai important... Mai învață niște gramatică.
PS: îi hrăneai de două ori pe săptămâna? Mă mir că nu s-au mâncat între ei.

| Alexa109 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Vecinii mei le dădeau de mâncare si le dădeam si eu! Vecinii fiind acolo mereu le-au dat de mâncare!

Si sa știi ca am scris totul bine! Poate tu trebuie sa înveți gramatica!

Nu vreau sa mă cert!

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru Alexa109):

"Eu m-ai am" - mai am
"Poate si ei sa ia parvoviroza?" - pot si ei sa ia
"erau caini" - cainii
"am vrut să-l i-au acasa" - sa-l iau
"ceilalti 2 căței poate sa ia" - pot

Facandu-ma pe mine agramat, te-ai mai rostogolit o tura prin rahat, sa puti mai bine.
Respect ceea ce faci pentru animale, aici te inteleg.
Dar incearca sa nu fii ca asta: https://imgur.com/a/aOdxgl9

Am scris repede si tastatura îmi mai corectează.

| sabin89 a răspuns:

Pentru prima întrebare, întreabă-l pe veterinar.

| DaniTDCI a răspuns:

Daca au avut spume sau sange la bot cand i-ai gasit morti, atunci au fost otraviti.

| Alexa109 explică (pentru DaniTDCI):

2 au avut spuma la bot