Salut Nu trebuie sa crezi in vise, cum a zis si secretsisecret, visele ciudate sunt doar descarcari si defecte ale creierului. Sa iti spun o poveste:
Era odata o femeie care avea o boala foarte grava, si din pacate, auzea si foarte greu. Doctorul i-a zis ca ea nu mai are nicio sansa la viata, si in maxim 3 zile va muri. Dar femeia a auzit ca in 3 zile se va vindeca. Dupa 3 zile, doctorul mirat ii zice: Cum de nu ati murit?!?! Iar femeia: Poi nu ati spus dumneavoastra ca in 3 zile ma fac bine?
Vezi? E vorba de speranta Daca ai speranta, vei putea reusi. De la speranta vine totul! Puterea se trage din vointa si din speranta, iar acestea doua din sentimente. Sentimentele pot fi de ura sau de iubire, dar in cazul tau de iubire . Speranta! Asta este ce iti trebuie tie! Roaga-te sa iasa totul bine, nu baga in seama visele! Tine minte: Nu conteaza ca ai cazut de 1000 de ori, conteaza ca te-ai ridicat de 1001 de ori Tine minte si ca fara speranta si vointa nu vei reusi! Bafta Si mult succes bunicului tau! Sper sa se faca bine
Nu crede in vise. Poti sa crezi doar cand se repeta de 3 ori acestea sunt descarcari ale creierului.
Era ceva de genul " cainele e ca si omul ". Adica si bunicul tau are ochi albastri, si el ii avea albastri in acest vis. Faza cu tiganul... Hmm. Mi se pare ca vrea sa exprime ca " Toti suntem la fel ".
Nu stiu ce să iti spun. Am avut și eu vise, care s-au aratat a fi reale, dar am avut și vise care au fost doar niste... vise! Părerea mea e să aștepți. Dacă ți se mai intampla sa visezi asta inca odata, nu stiu... Numai bine :*
Nu trebuie sa crezi in vise tu doar spera ca bunicul tau se va face bine fii optimista nu pesimista ca daca esti langa el si iti e frica sa nu i se intample ceva ii trimiti energie negativa si i se va face frica si lui asa ca nu e bine sa fi pesimista!