Imi pare ff rau! Si mie imi plac mult animalele am si eu o pisicuta care mi-a nascut! Nu trebuie sa crezi in chestii din astea si nu cred ca exista un semn.Trebuie sa crezi ca pisoii care au murit sunt bine acolo sus.E bine ca mai ai unul ca poate treci mai bine peste tragedie.Se mai intampla sa mai moara dar cum ti-am mai zis nu trebuie sa suferi foarte mult ca o sa mai ai pisoi.Ok?
Sper sa te simti mai bine si sa te joci cu noul pui!
Eu zic sa nu crezi in semne si chestii din astea.Te inteleg, si eu mi-am pierdut pisica si am suferit foarte mult.Imi doresc ca motanul acesta sa nu aiba aceeasi soarta...Roaga-te si tu si poate o sa fie bine.Cine stie, poate pisica, care a nascut avea o boala genetica care se transmite din generatie in generatie.Ar fi bine sa o castrezi daca inca o mai ai, ca sa nu se repete acest lucru.
Sper ca te-am ajutat.O zii buna iti doresc si spera in continuare ca pisoiasul sa supravietuiasca!
Aaaa era sa uit:Nu mai plange, poate mai exista o speranta!
Este foarte trista povestea...eu nu stiu daca si-au gasit pacea, dar gandeste-te ca Ivan inca e in viata, ca traieste fericit.Sai ai grija de puiutul de 8 saptamani.
O zi buna sa ai!
Totusi nu trebuie. sa te atasezi asa de un animal... dar totusi imi pare raw de motanul/mata.ce o fi.