| Ruxii1234 a întrebat:

Am avut un motanel timp de 2 ani, la apartament, apoi am fost plecata pentru 6 luni si a trebuit sa il duc la curte... am auzit ca s-a adaptat destul de bine acolo.dar imi este foarte dor de el si as vrea sa il iau inapoi.
Intrebarea mea este : Daca il iau acum inapoi ii fac rau?

Răspuns Câştigător
| BeagleLover a răspuns:

Eu cred ca ii faci rau, dar daca as fi in locul tau l-as lua. E animalutul tau si vei suferi dupa el. Adica daca s-a acomodat acolo, dar sigur se va acomoda si la apartament corect? Funda?

2 răspunsuri:
| BeagleLover a răspuns:

Eu cred ca ii faci un rau, dar daca as fi in locul tau, l-as lua. E animalutul tau si vei suferi mult dupa el, sigur il iubesti. Daca s-a acomodat la curte, sigur se va acomoda usor si la apartament corect? Ca nu e prima oara cand este crescut acolo. Fundita?

| adeadeliina a răspuns:

Buna! Eu zic sa il lasi acolo, deoarece ii va fi foarte greu sa se acomodeze iar in apartament. Am avut si eu tot asa un pisoi pe care l-am luat de la tara si era foarte bland, dar din cauza asta a devenit foarte agitat, a zgariat canapeaua laughing si sarea si pe masa foarte des. Eu zic ca si motanul tau s-a obisnuit la curte, si cred ca ii e mai bine asa, mai bine iti iei altul pe care sa il tii in apartament si sa il inveti asa. Sper ca am fost de ajutor