Un alt perus te va ajuta sa treci mai usor peste.Ai grija cu ei ca sunt chiar foarte inteligenti, al meu deschide singur colivia si iasa afara, de aceea trebuie sa leg usita cu sarma cand las geamul deschis.
Pentru m@ri@...
L-am cumparat de mic si fara pereche.
Trebuie sa stai mult cu el, sa se obisnuiasca cu tine si sa vorbesti mult mult mult cu el.
Perusii sunt destepti.
Si eu am avut 2 perusi, aveam colivia la geam si cand am deschis usa sa facut curent si a cazut de la etajul 3, dar norocul a fost pentru ei ca a cazut colivia la vecinul de jos pe sarmele de rufe si s-a oprit acolo dar s-a rupt parte aceeia din plastic si au fugit
aveam papagali de mult, eu sunt o fire mai tare, dar nu stiu cum dar am plans dupa ei,
acum am altul cand il dau afara la geam il leg de acoperis
Un alt perus te va face sa treci peste asta! cum ai pututr sa il inveti sa vorbeasca? i-ai cumparat vitamine sau ceva?
Crezi ca mierita sa iti iei altul? Adica daca iti mai moare si asta, plangi iar 3 zile incontinuu.Parerea mea :] Iti spun asta pentru ca la fel am patit si eu.
Pai sincera sa fiu si eu cand eram mica am avut un perus am tinut tare mult la ea (era fetita) dar a murit am plans mult) a murit in maiile mele pentru ca era bolnavioara si am ingropat-o acum am inca un perus se cheama rika tot fetisha dar eu am mai avut 7 perusi pana acum 5 au murit de batrani ce erau si u 2 au zburat pe geam nu-i nimic o sa treaca timpul)micile pasarele...
deci incearca sa te gandesti ca poate asa a fost soarta lui
la revedere si mult succes cu noul perus sper sa il numesti PACO
Si eu am avut un perus tot pacose numea dar l-am ghasit ort intr-o dimineata in colivie acum am altul dar e fdetita si o cheama tasha(crede-ma si eu am plans deoarece era primul meu animal de companie)l-am iubit ffffffffffffff mult
Helpmeforfree întreabă: