| Shinen a întrebat:

Am avut un perus pe nume Paco. Il iubeam extrem de mult, l-am invatat sa spuna cateva cuvinte: Paco, Pacolino, Pachino, papagal, yoyo, ce face Paco?
Acum 2 zile i-am uitat portita deschisa si a iesit afara.
Il aveam de 2 ani. Am stat in fiecare zi cu el. Acum cred ca e mort. Deci nu mai pot rezista asa. Plang incontinuu si nu ma pot potoli. Nu stiu ce sa fac. Duminica viitoare imi cumpar alt perus pentru ca m-am obisnuit cu papagalii. Nu stiu ce sa fac, nu il pot uita, plang incontinuu.
HeLp Meeeeeee!

Răspuns Câştigător
| Sin a răspuns:

Un alt perus te va ajuta sa treci mai usor peste.Ai grija cu ei ca sunt chiar foarte inteligenti, al meu deschide singur colivia si iasa afara, de aceea trebuie sa leg usita cu sarma cand las geamul deschis.

10 răspunsuri:
| Shinen explică:

Pentru m@ri@...
L-am cumparat de mic si fara pereche.
Trebuie sa stai mult cu el, sa se obisnuiasca cu tine si sa vorbesti mult mult mult cu el.
Perusii sunt destepti.

| fryekid a răspuns:

Urat

| laurentiu a răspuns:

Si eu am avut 2 perusi, aveam colivia la geam si cand am deschis usa sa facut curent si a cazut de la etajul 3, dar norocul a fost pentru ei ca a cazut colivia la vecinul de jos pe sarmele de rufe si s-a oprit acolo dar s-a rupt parte aceeia din plastic si au fugit
aveam papagali de mult, eu sunt o fire mai tare, dar nu stiu cum dar am plans dupa ei,laughing
acum am altul cand il dau afara la geam il leg laughing de acoperis

| m@ri@ a răspuns:

Un alt perus te va face sa treci peste asta! cum ai pututr sa il inveti sa vorbeasca? i-ai cumparat vitamine sau ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am avut unul dar a murit pentru ca a mancat salata cu otet de la mine din farfurie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu lua colivie cu portita ca asa ies si e perche ca daca e baite frea sa aiba cu cnsejoc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sad sarcua

| Boniboon a răspuns:

Crezi ca mierita sa iti iei altul? Adica daca iti mai moare si asta, plangi iar 3 zile incontinuu.Parerea mea :] Iti spun asta pentru ca la fel am patit si eu.

| onuscaoana a răspuns:

Pai sincera sa fiu si eu cand eram mica am avut un perus am tinut tare mult la ea (era fetita) dar a murit sadam plans mult) a murit in maiile mele pentru ca era bolnavioara si am ingropat-o sad acum am inca un perus se cheama rika tot fetisha dar eu am mai avut 7 perusi pana acum 5 au murit de batrani ce erau si u 2 au zburat pe geam sad nu-i nimic o sa treaca timpul)micile pasarele...
deci incearca sa te gandesti ca poate asa a fost soarta lui
la revedere si mult succes cu noul perus sper sa il numesti PACO

| maria_1687 a răspuns:

Si eu am avut un perus tot pacose numea dar l-am ghasit ort intr-o dimineata in colivie acum am altul dar e fdetita si o cheama tasha(crede-ma si eu am plans deoarece era primul meu animal de companie)l-am iubit ffffffffffffff mult