| eek a întrebat:

Am cateva intrebari:
1. cat costa o deparazitare externa pentru o pisicabig grin?
2. care sunt riscurile unei sterilizari pentru o pisica?
3. cam la ce pret ajunge o astfel de interventie chirurgicalabig grin?

5 răspunsuri:
kratos
| kratos a răspuns:

Treburile astea ar fi trebuit sa le lamuresti la un cabinet veterinar deoarece preturile difera de la cabinet la cabinet(in functie de dotari, medic si de solutiile utilizate).

| DexTer a răspuns:

1. nu stiu
2. stiu ca pisica trebuie sa fete o data si dupa aia poate fi sterilizata...(ca sa fi sigura consulta meticul veterinar)
3. cam 1 milion sterilizarea

dar mai bine mergi la un cabinet veterinar

| xibalba a răspuns:

Am un motan birmanez de 10 ani. Deci.

1. Deparazitare externa? La ce te referi? Eu am de an ii iau o pastila pentru deparazitare, i`o administrez cum zice veterinarul si gata.

2. Riscuri exista destule... dar eu nu mai suportasem sa il aud cum miorlaie noptile de nu putea nimeni din casa sa doarma. Si l`am operat... Operatia in sine dureaza foarte putin (maxim jumate de ora). Depinde si de sexul pisicii. Motanului meu i`a fost facuta anestezie si era ca o carpa. Imi era mila sa il vad asa, aproape ca imi dadeau lacrimile. In cateva ore efectul anesteziei se duce. Motanul meu nu fusese dus niciodata la pisici, deci a murit...virgin. Dupa ce l`am operat (acum un an aproape) s`a ingrasat destul de mult, deci mare grija la ce ii dai sa manance dupa operatie. Am inteles ca daca e pisica, e bine sa o lasi sa fete odata. Oricum, dupa sterilizare am putut dormi linistita, fara nervi in toiul noptii. Suferea si el si noi.

3. Ai mei au dat cam 3 sute de mii (30 lei), sau in orice caz... pana in jumatate de milion. Poate difera de sexul pisicii pentru ca pe femele le opereaza pe burtica si e putin mai complicat. Bafta!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Deparazitarea se face cu pastile, indicatii obtii la farmacia veterinara, sterilizarea se face dupa ce o pisica fata cel putin o data si costa (la Barlad), 120 lei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Nu stiu.
2. O prietena si-a sterilizat motanul, dupa cateva saptamani s-a infectat si a murit
3. Nu stiu.