Salut!
Legumele nu sunt doar pentru vitamine, ele ajuta sistemul digestiv sa functioneze fara blocaje! Desi broasca testoasa de apa este carnivora, poate face blocaje intestinale datorita aportului de proteina animala ridicat.Recomandarea mea este sa incerci sa ii faci preparate din carne amestecata cu castravete si usturoi, le tai marunt cu un cutit si le pui in locul unde se hraneste de obicei.Usturoiul are o calitate unica intre toate legumele! In mod ciudat acesta seamana cu algele si alte vegetale din care animalele acvatice consuma in salbaticie, cand spun ca seamana nu ne referim la gust, ci la compozitia lui.Atat pestii de acvariu cat si testoasele ar trebui sa il consume, dar intotdeauna amestecat cu alta hrana.Cativa graunti la o masa in componenta cu niste carne si morcov iti va tine testoasa departe de boli, intarindu-i sistemul imunitar!
Te salut,
Adrian!
Salata!
Eu nu sunt asa urasc pizza!
Si eu am doua broscute testoase si mananca legume dar intai ar trebui sa te interesezi pentru ca sunt mai multe specii si nu toate se hranesc la fel de exemplu ale mele sunt de Florida. :*
Prietena mea a avut o broasca testoasa dar nu ii dadea legume. Ii dadea doar mancare speciala de broste. Legumele sunt pentru a lua mai multe vitamine dar daca broscutelor nu le plac le poti inlocui cu suplimente de vitamine. Ea asa facea. Funda?