Pai cred ca trebuie sa mai astepti un pic, nu te speria. E singur si toti sunteti straini pentru el, saracul. E speriat, normal.Lasa-l in pace, nu il mai baga in seama cateva ore sa vezi ce face.Trebuie sa se acomodeze cu locul.
Lasa-i 1-3 zile de acomodare si vedem atunci. Informatiile le aflai cel mai usor de unde ai cumparat, si tot acolo ar fi trebuit sa il vezi ca mananca inainte sa il alegi. Oricum, sa te imprietenesti cu o pasare e o incercare a rabdarii. Sa-ti traiasca!
Daca are o pata albastra pe cioc este mascul. Perusii de obicei canta. E suparat ca se afla intr-un loc strain pentru el. Are nevoie de timp sa se acomodeze. Trebuie sa stii ca ii va fi mult mai usor daca o sa ii cumperi o partenera. De obicei le place sa nu fie singuri in colivie. Stiu din experienta pentru ca si eu am doi perusi.
Dava vrei sa vezi daca este fata sau baiat vezi la narile lor baiatul le are albastre si fata roz... iar cu acel inel eu cred ca este cati ani. De mancat el mananca si fructe dar trebuie sa le cureti de coaja sa le speli bine si sa le tai bucatele mici. Daca nu manaca du-l la veterinar si mai multe despre ei pe www.zooland.ro/com
Deniissel întreabă: