| Cherry a întrebat:

Am dat 5 pui de cateluse cu ajutorul siteului Mercador.3 cateluse am dat unei doamne si 2 unui baiat care au venit personal.SUNT INGRIJORATA! De ce au luat si cate 3, ce ar putea face cu ele infara de a avea grija de elestraight face( nu sunt de rasa)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu ai cerut datele lor de contact. ii putea ruga asta pe motiv ca ti-ai dori sa ii revezi peste un timp atunci cand vor creste, in poze postate pe facebook. Nu i-au luat ca sa ii omoare

6 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Ii pot creste sa isi faca canisa si sa vanda si ei la randul lor. Gen sa faca o mica "afacere" din asta.

| Cherry explică (pentru sofisis):

Ideea este ca pui nu sunt de rasa...de ast aam si eu intrebari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acum esti ingrijorata? Nu te-ai gindit inainte?
Poate stau la curte, au gradina mare si au nevoie de ciini de paza. Sau, poate ii revind si fac bani. Sint care cumpara (tot pentru paza) ciini FARA pedigree.

| DenissaRoxana a răspuns:

Buna. Cand un caine este donat (de rasa sau metis) trebuie sa il d-ai cu contract de adoptie.
Trebuia sa mergi tu personal sa ii duci, mu sa vina ei...asa puteai merge sa ii vezi.
Iti recomand sa iti sterilizezi cateaua!

| LiviuuuXD a răspuns:

Dacă nu v-ați gândit înainte să îi dați, aceasta poate fi considerată o alegere iresponsabilă. Fiți sigură că nu se va întâmpla ceva ieșit din comun. O zi bună!

| Cherry explică (pentru LiviuuuXD):

Nu aveam ce sa ma gandesc erau 5 puisori+3 caini care ii mai am acasa.nu aveau loc atatiahappy