Depinde. E posibil ca cele doua femele sa se bata. Masculii pot fi pusi impreuna.
Depinde de personalitate fiecăruia.
Nu poți ști niciodată, dar s-ar putea, 2 bărbați se vor bate pentru o femelă și invers s-ar putea. Mai bine mai iei o cușcă din aia ca să îl pui pe celălalt.
Cum a zis StoneK, depinde si de personalitatea lor. Dar am auzit ca trebuie sa ii inveti de mici sa stea impreuna daca nu vrei sa se bata. Du-te mai bine la un profesionist de perusi, si alege-l pe cel mai linistit, dar ai grija sa nu iei teapa sa fie bolnav. S-ar putea bate amandoi doar pentru o femela, sau femelele pentru unul din ei.
Eu am o pereche si ei 2 se bat da iti dai seama ce o sa faca 4 ia-le inca o colivie ca eu i-as da drumul afara dar se duc dupa mobila eu as tine separat dar nu o sa mai am pui ca se bat pe cuib
Mai mult ca sigur 4 papagali intr-o cusca?
Nu mi se pare prea corect...lasai si tu mai liberi eu am avut un papagal si ai dadeam drumu din cusca..Si tu mai vrei sa-i mai ie-i inca o pereche:O nici nu vreau sa stiu ce se intampla. Poate inca o cusca sau sa le dai drumu mai mereu.
Sau daca cusca are peste 1 m sigur merge pai sansele sa se bata sunt minime.
Da se vor Bate si inca rau de tot. si eu am avut 2masculi si 2femele in aceeasi colivie si se bateau intre ei si ia-m despartit am lasat decat o femela cu un mascul. Daca vrei sa nu se omoare ar fi bine sa lasi doar o pereche in colivie. Iti doresc Succes si o seara placuta in continuare.
Nu poti sa sti.Deci mai bine iti mai iei o cusca ca sa fi sigur in loc sa incerci ceva ce s-ar putea sa regreti! Si eu am perus...insa am doar 1baiat
Nu,nu se vor bate, asa am si eu o cunostiinta care si el are fata fata si baiat baiat, pune-i linistit impreuna
Va multumesc tuturor...
Nu stiu. poate se iau la bataie daca is 2 barbati si 2 feminine.
Multumesc vreau funda!