Da un anunt in ziarele locale, la radio, si mai fa anunturi mici, xeroxeaza-le si lipeste-le pe stalpi, in locuri intens circulate! Succes! Eu, cand am avut trei pui, mositi de mine, i-am tinut pana la 7 luni, pana am gasit o casa unde mi i-a luat pe toti, pentru ca ii iubeam enorm, si nu voiam sa-i despart! Daca i-ai fi vazut cum se tolaneau toti pe mine, langa mine, la televizor, sau cum veneau pe marginea cazii, "sa ma supravegheze", cand faceam baie...erau adorabili! Bafta!
In orice caz nu cred ca ii poti ''arunca la gunoi''... sper sa gasesti p cineva care sa ii ''adopte'' ...mult succes :*
White...nu ma gandeam sa ii arunc la gunoi... puteam sa fac asta de cand s-au nascut...nu am facut-o pentru a nu ma lasa inima
Pai sunt siura ca o sa gasest pe cineva cu inima buna care va vrea sa-i adopte.ai rabare si rezultatele vor veni numai decat(eventual da si un anunt)
Pune anunturi si pe la cabinete veterinare! mai sunt oameni care-si pierd pisicutele si vor un puiut in loc, sau au un pisoi care se plictiseste ...eu am 7... dar stau la curte!