| meioana a întrebat:

Am doi pisoi mici nu sunt de rasa... imi este mila de ei si nu stiu ce sa fac cu ei pentru ca mai am inca 3 tot cu mama lorsad...
...sunt din iasi daca vrea cineva un pisoi astept un raspuns ceva...va multumeschappy

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da un anunt in ziarele locale, la radio, si mai fa anunturi mici, xeroxeaza-le si lipeste-le pe stalpi, in locuri intens circulate! Succes! Eu, cand am avut trei pui, mositi de mine, i-am tinut pana la 7 luni, pana am gasit o casa unde mi i-a luat pe toti, pentru ca ii iubeam enorm, si nu voiam sa-i despart! Daca i-ai fi vazut cum se tolaneau toti pe mine, langa mine, la televizor, sau cum veneau pe marginea cazii, "sa ma supravegheze", cand faceam baie...erau adorabili! Bafta!

6 răspunsuri:
| cribus a răspuns:

Nu ai pe cineva pe la sat?

| white_2190 a răspuns:

In orice caz nu cred ca ii poti ''arunca la gunoi''... sper sa gasesti p cineva care sa ii ''adopte'' ...mult succes :*

| meioana explică:

White...nu ma gandeam sa ii arunc la gunoi... puteam sa fac asta de cand s-au nascutwinking...nu am facut-o pentru a nu ma lasa inimabig grin

| Elly4all a răspuns:

Pai sunt siura ca o sa gasest pe cineva cu inima buna care va vrea sa-i adopte.ai rabare si rezultatele vor veni numai decat(eventual da si un anunt)winking

| pisi dy a răspuns:

Pune anunturi si pe la cabinete veterinare! mai sunt oameni care-si pierd pisicutele si vor un puiut in loc, sau au un pisoi care se plictiseste ...eu am 7... dar stau la curte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vreau! ii mai ai?
da un mesaj la idul " counseloffame "