| Miranda27 a întrebat:

Am doi pui de pisica (o am si pe mama lor) si in 20 iunie implinesc doua luni. Puii deja mananca, beau lapte de vaca (si uneori mai beau si de la pisica, dar mai rar), folosesc litiera, se spala singuri (se ling). Ce ziceti, as putea saptamana viitoare sa-l dau pe unul dintre ei (pe celalalt il dau mai tarziu, pe la sfarsitul verii, sau poate nu-l mai dau deloc)?

9 răspunsuri:
| Edward244 a răspuns:

Hohooo. puii poti sa ii dai si de la o luna dar daca zici ca inca mai suge lapte si de mata aia marelaughing poti sa ii dai peste o saptamana. Sper sa te-am ajutat. Funda?

| AnneMarieM a răspuns:

Poti sa.i dai fara probleme laughing)) Is chiar destul de mari, puteai sa ii dai si mai devreme, dar daca inca zici ca bea lapte de la mama ....eu zic sa.i mai lasi 2 saptamani :*

| ShadowKayne a răspuns:

PLa doua luni in general, pui de pisica se pot alimenta singuri. Deci acestia pot fi donati fara a fi nevoie sa fie. ingrijiti de mama lor.La aceasta varsta ei trebuie sa beneficieze de minim 4 mese pe zi care sa le asigure o alimentatie diversificata bazata pe proteine. funda?

| Roxy5199 a răspuns:

Mai lasa-i pana pana nu mai sug de la mama lor si pot sa manance carnita si altele.

| CrazyName a răspuns:

Poti sa ii dai

| RedNose a răspuns:

La 2 luni e varsta perfecta cand ii poti da, indiferent daca e caine sau pisica.

| Miranda27 explică (pentru ShadowKayne):

Poi se alimenteaza singuri, cu mancare junior si carne fiarta, dar mai e o "problema", daca pot sa-i zic asa... Pisica mare are unul din sani foarte mare, cred ca mai are lapte in el. Oare daca dau puii, o sa-i dispara laptele?

| RedNose a răspuns (pentru Miranda27):

Vezi sa nu aiba altceva acolo, vreo tumora sau ceva. daca are inca lapte o sa-i treaca. eu am avut o pisica si mi-a fatat, fiindca am vrut sa opresc un pui, a stat impreuna cu mama pana la 4 luni si in tot acest timp el tot a supt, cu toate ca avea 4 luni, el sugea si probabil pisica inca mai avea lapte si atunic. eu zic ca daca ar fi asa de la lapte nu-i problema, dar sa nu fie altceva daca zis ca doar unul e mai mare.

| Miranda27 explică:

Ieri l-am dat pe unul dintre ei si abia au observat pisica (mama) si celalalt fratior (pe care il pastrez) ca lipseste celalalt happy.