| Nicole1234 a întrebat:

Am fost azi pana jos la magazin si am luat si cainele dupa mine, l-am lasat in fata magazinului si la cativa metri era patronul magazinului si tot mai incolo niste persoane cu un copil in brate.Cand ma pregateam sa platesc intra patronul si ma intreaba daca eu sunt cu cainele ca i-a muscat copilul unui tip(precizez ca este chihuahua si chiar nu a mai muscat pe nimeni),am iesit si toti erau in jurul plodului care nu avea nimic si pe care logic ca nu trebuiau sa il lase sa puna mana pe un caine necunoscut,ma rog,i-am ocolit si am dat sa plec, cainele mergea in fata si deodata apare din spate un munte de om care il loveste cu piciorul super tare ca imi tranteste catelul pe spate.Eu normal ca m-am luat in gura cu el.Ma rog au inceput toti din grupul ala sa comenteze le-am mai zis ceva si m-am carat. Dupa mi-a spus vecina-mea care vazuse toata scena ca trebuia sa tac ca aia sunt mai dubiosi si cica stau si in cartier cu mine. Acum p-n-m imi e ca mai dau de ei pe strada cand mai sunt si cu catelul si ma recunosc si din cate mi-a spus femeia asta m-am cam speriat laughing.Nu sunt sanse sa vina sa imi bata cainele sau mai stiu eu ce, nu?

2 răspunsuri:
| Boomkin1337 a răspuns:

Nu are cine ce sa iti faca. In orice caz, daca se ia cineva de tine, du-te la politie. Ar trebui oricum sa te duci din motiv ce acel individ ti-a lovit animalul de companie fara a avea vreo dovada ca a facut ceva.

| Floricu_Sebi_1999 a răspuns:

Sincer nu cred...dar un sfat iti dau daca se intampla sa se i.a de caine poti suna protectia animalelori ai si martor..vecina aceea deci stai fara griji