Posteaza o fotografie cu unul dintre ei ca sa vedem si noi. Eu am un sarpe acasa care este foarte simpatic si jucaus.
Vrei sa te joci cu ei?Pai dc?
Vezi sa nu fie periculosi si sa se intample ceva.Eu nu stiu de aceasta specie. Pune o poza cu ei
Eu daca ii vad deja incep sa tip
Mai fa si tu curat in garajul ala!
speciile astea de pe la noi nu sunt prea periculoase, dar cine stie, mai ales daca e asa mare. daca te ciupeste poti face vreo reactie.
mai bine...omoara-l sau elibereaza-l undeva in natura.
Am un sarpe de casa. l-am prins mai demult la bunica-mea in gradina cand am facut curat.
E curat luna-n garaj, dar a intrat cand am tinut usa din spate deschisa. In spatele garajului am o terasa cu fata la port, si in afara garajului, intre al meu si al unui vecin, sunt alti pui. Nu-i pot omora fara sa stiu daca prezinta pericol. Sunt frumosi, dar am un copil in familie care se joaca p'acolo, nu-i pot risca sanatatea.
@ NoGod ce specie de sarpe ai? Am sa-l pandesc maine pe paianjen ca sa-i fac o poza s-o pun la profil.
@ eu_o_mare_enigma ce dulce esti. Chiar ai face acest gest frumos in amintirea mea? Dar banuiesc ca ar trebui si o rubrica decese, dar va ocupati voi de asta dupa ce va las.
@ NoGod, cand ma mai duc la padure, mai prind serpi mici si ma joc cu ei. Imi cam miros urat mainile, dar nu conteaza. Prietena mea moare cand vede serpi si o mai sperii cu ei. Nu-i frumos, dar asa e intre indragostiti, ne mai tachinam.
Exact asa si eu ma mai duc cu bunicu la padure si prind niste soparle care cica daca le ti mai mult de o ora pe tine se ataseaza de tine si te urmaresc da nu sunt sigur daca e adevarat
Mai bine lasa l acolo unde este,in nici un caz sa nu te joci cu el,sau impaiaza l
Muscatura trebuie sa fie destul de toxica ca sa poata sa fie cel putin usturatoare. ia si da cu spray
Paianjenii nu îţi fac nimic decât dacă îi provoci. La fel şi majoritatea şerpilor de altfel. (Şi eu vreau un şarpe ) De altfel, am vrut să îmi cumpăr şi o tarantulă. În orice caz, ai avea mult mai mult noroc dacă ai pune şi o poza
Vai mie rau, mie greata, mie sila, imi vina sa vomit, ambulanta! si azilul de nebuni pentru cei care iubesc paianjenii.