| hândel a întrebat:

Am gasit aseara atarnand da tavanul garajului, un paianjen gri. In diametru era mare cat o cutie de pate de o suta de grame, si gras ca o tarantula tanara. Nu stiu daca era adult sau pui, dar am vazut langa garaj altii mai micuti de aceeasi specie. Am cautat pe net sa vad daca-s periculosi, dar n-am gasit nimic. E vreun pericol da ma joc cu ei? Cunoasteti specia?

Răspuns Câştigător
| Parintele a răspuns:

Posteaza o fotografie cu unul dintre ei ca sa vedem si noi. Eu am un sarpe acasa care este foarte simpatic si jucaus.

22 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Vrei sa te joci cu ei?straight facePai dc?straight face
Vezi sa nu fie periculosi si sa se intample ceva.Eu nu stiu de aceasta specie. Pune o poza cu eiwinking
Eu daca ii vad deja incep sa tip laughing

| hashe86 a răspuns:

Mai fa si tu curat in garajul ala!
speciile astea de pe la noi nu sunt prea periculoase, dar cine stie, mai ales daca e asa mare. daca te ciupeste poti face vreo reactie.
mai bine...omoara-l sau elibereaza-l undeva in natura.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Paianjenii pot fi periculosi nu te ''juca''.

| Parintele a răspuns:

Am un sarpe de casa. l-am prins mai demult la bunica-mea in gradina cand am facut curat.sad

| hândel explică:

Iubesc orice misca, chiar daca-i periculos. Imi place pericolul.winking

| hândel explică:

E curat luna-n garaj, dar a intrat cand am tinut usa din spate deschisa. In spatele garajului am o terasa cu fata la port, si in afara garajului, intre al meu si al unui vecin, sunt alti pui. Nu-i pot omora fara sa stiu daca prezinta pericol. Sunt frumosi, dar am un copil in familie care se joaca p'acolo, nu-i pot risca sanatatea.

| hândel explică:

@ NoGod ce specie de sarpe ai? Am sa-l pandesc maine pe paianjen ca sa-i fac o poza s-o pun la profil.
@ eu_o_mare_enigma ce dulce esti. big grin Chiar ai face acest gest frumos in amintirea mea? Dar banuiesc ca ar trebui si o rubrica decese, dar va ocupati voi de asta dupa ce va las. tongue laughing

| hândel explică:

@ NoGod, cand ma mai duc la padure, mai prind serpi mici si ma joc cu ei. Imi cam miros urat mainile, dar nu conteaza. Prietena mea moare cand vede serpi si o mai sperii cu ei. Nu-i frumos, dar asa e intre indragostiti, ne mai tachinam.hee hee

| StreetMobsterTargoviste a răspuns (pentru hândel):

Exact asa si eu ma mai duc cu bunicu la padure si prind niste soparle care cica daca le ti mai mult de o ora pe tine se ataseaza de tine si te urmaresc da nu sunt sigur daca e adevarat

| hândel explică:

Sa-l impaiez? laughing Daca-s stii cum!

| sorin a răspuns:

Mai bine lasa l acolo unde este,in nici un caz sa nu te joci cu el,sau impaiaza llaughing

| Jonsdottir a răspuns:

Sa te joci cu ei? :O mie imi tremura dintii in gura numai cand ii vad worried

| florar a răspuns:

Muscatura trebuie sa fie destul de toxica ca sa poata sa fie cel putin usturatoare. ia si da cu spray

| trololololol a răspuns:

Paianjenii nu îţi fac nimic decât dacă îi provoci. La fel şi majoritatea şerpilor de altfel. (Şi eu vreau un şarpe sad) De altfel, am vrut să îmi cumpăr şi o tarantulă. În orice caz, ai avea mult mai mult noroc dacă ai pune şi o poza happy

| LCD a răspuns:

Sa te joci :O
aoleu :-s
mie nu-mi plac deloc crying

| yourfriend_1956 a răspuns:

Vai mie rau, mie greata, mie sila, imi vina sa vomit, ambulanta! si azilul de nebuni pentru cei care iubesc paianjenii.

| Hassel a răspuns:

Poti sa-i dai foc cu o bricheta si dupa aia sa-i canti arde, uite cum ardelaughing

| Lotte a răspuns:

Sa te joci cu ei?big grin
Mie imi este cam frica de paianjeni blushing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bine ca ne-ai anuntat. daca cumva nu mai apari o vreme pe net, sa te dam la rubrica decese a siteului. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cand eram mica nu ma temeam de ei doar de soareci am groaza straight face

Nu sunt periculosi paianjenii, de obicei. Exista ceva specii care intr-adevar te musca rau, dar traiesc in zone izolate, nu pe langa casele oamenilor.

Nu vad insa cum te-ai putea juca cu ei laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este periculos laughing hai ca vin si eu cu un prieten ca si el are un paianjan [sau ce o fi laughing ] albastru ft mumos :X si se joaca impreuna big grin
xoxo
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca este vaduva neagra. asa am gasit si eu pe o plaja.credama nu te juca cu el