anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am gasit ieri un puiut de caine ( fetita ) pe strada. era inghetat, avea scaieti in blanita. si l-am luat acasa... Mi se rupe inima cand vad animalute abandonate...
I-am cumparat pastilute de deparazitare si sampon pentru catei.
Dar dupa am observat ca ochiul stang il are putin micsorat fata de cel drept. si in plus daca ma uit la ochisor din profil, se observa o pelicula albastrie. Maine urmeaza sa merg cu el la veterinar. Ce credeti ca ar putea fi.?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacă are ochiul stâng "puţin micşorat" poate fi lovit/rănit la ochi. Caută cu atenţie corpuri străine, cum ar fi fragmente din acei scaieţi. Nu încerca să le scoţi tu. Medicul veterinar trebuie să îndepărteze cu grijă orice corp străin pătruns în ochi, deoarece acestea pot fi uşor împinse mai adânc.

| Laura927 a răspuns:

Stai linistita, ai facut o fapta buna si ai sa fii răsplătită la rândul tau.
Sunt căței care trăiesc ft bine si daca nu vad in totalitate cu un ochi.
Oricum ei la 25 cm distanță nu vad prea bine.
Oricum ar fi este al tau si trebuie sa i-l iubesti ca si el o sa te iubească necondiționat.
Sa ai grija de el.
Multă bafta.

| Catte a răspuns (pentru Laura927):

Il iubesc si este o minune de catel! Foarte dragalas si iubitor! I s-a dat un unguent de la veterinar. iar daca nu ii trece, cica trebuie operat la ochisor. Acum Doamne ajuta sa-si revina!

| Laura927 a răspuns (pentru Catte):

Speram ca o sa fie bine, te pup si Lasă-mi un mesaj sa îmi zici daca o sa ii treacă in vreo doua/trei saptamâni. bafta!

| AdryAdriana99 a răspuns:

Spune-i veterinaruluiwinking

Cu siguranta, el va stii ce ewinking happy