Întrebare recomandată | alinutzy19 a întrebat:

Am gasit o pisica, cred ca are mai mult de un an.Este o pisica de pe strada, fara nici macar un vaccin facut.Ce vaccinuri trebuie sa ii fac?

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Felicitari ca ai adunat de pe drumuri un animalut si ca te gandesti la binele lui (si al tau, de fapt!).
http://www.animalutul.ro/pisica/ingrijire/vaccinarea-pisicii/424/

| krlaa a răspuns:

Trebuie sa te duci cu ea la un veterinar si ii va face el tot ce trebuie. Initial la o pisica de pe strada care nu a fost niciodata vaccinata se fac 5 vaccinuri obligatorii. ti le spun pentru ca e posibil ca medicul veterinar sa iti sugereze sa faci si alte vaccinuri care nu sunt necesare si destul de scumpe. deci vaccinurile care le va face sunt: deparazitare interna, vaccin combinat, vaccin pentru leucoza felina, contra peritonitei infectioase si anti rabie.

| William a răspuns:

Ii faci 2g morfina si 0.5g cianura.

| mona a răspuns:

Du-o la veterinar, stiu ei ce vaccin sa-i faca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te cu ea al veterinar
pa-pa

| Generalul a răspuns:

E important sa o duci cat de repede la veterinar ca sa ii faca un control amanuntit. sunt foarte multe vaccinuri care trebuiau facute de cand era pui de cateva saptamani. medicul va decide ce vaccin ii va face in primul rand si daca are nevoie si de un altfel de tratament.

| silvipisicutza a răspuns:

Nu-i mai face! Daca are mai mult de un an e calita. Eu am pisica de 5 ani si pana acum nu a facut nicio boala, in afara de purici...