Întrebare recomandată | Cr7adi a întrebat:

Am gasit o vrabie (nu e pui) e destul de matura manca bea singura.Aceasta avea aripa dreapta ranita(nu e rupta ca o misca).Am pus-o intr-o cusca de hamsteri.Problema este ca nu stiu daca este bine sa o tin in captivitate. Cam cat timp ar trebui sa o tin ca sa isi revina cat de cat, ca sa nu-i fac rau tinand-o in captivitate. FUNDA!

5 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Nu știu cum sunt cuștile de hamsteri dar păsările mici se țin în colivii.
Vrabia trăiește și pe lângă casele oamenilor, sau așa credeam eu, iar perioada de captivitate nu cred ar afecta-o teribil.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Vrabie

| katy a răspuns:

Ar fi bine sa o duci la un veterinar sa se uite la aripa ei si vezi ce spune el, daca e in regula sa ii dai drumul, da-i daca nu mai tine-o in timp pana se recupereaza, oricum te felicit pentru fapta ta

| BSwwatch a răspuns:

Daca esti sigur ca nu-i rupta aripa,eu cred ca-si revine in maxim o saptamana, daca nu e bolnava, nu o afecteaza cu nimic ca o tii in cusca pe perioada asa scurta, medicii la fel procedeaza, Animal Planet...acolo am vazut ca tin pasarile in custi, dupa ce-s revin si le da drumu nu au probleme cu zborul, un gest frumos si inimos din partea ta.Bravo!

| AndreyTPU a răspuns:

Salut! Cred ca ar trebui sa te duci la un veterinar cu vrabia, el iti va spune cat sa o tii, ce sa manance s.a, sper sa se faca bine.O seara placuta iti doresc!

| Gogoshica94 a răspuns:

Tine-o acolo pana isi revine apot da-i drumul afara... Daca poti sa iei legatura cu un medic veterinar ar fi perfect!